| Bogdan1921asu a întrebat:

Salut. Sunt foarte trist. N-am reușit sa intru la facultate în orașele pe care mi le-am dorit, Cluj sau Timișoara, dar am reușit sa intru la Brașov. Menționez ca am avut medie de bac de 9.50, dar competiția a fost acerbă. (motiv pentru care sunt și mai trist, nereușind sa intru cu aceasta medie). Absolut toți prietenii mei au intrat la Timișoara, deci nu am pe nimeni aici. Ce as putea face? N-am avut de ales și a trebuit sa merg la Brașov, pentru ca nu îmi permit taxa la Timișoara și Cluj. Ce părere aveți de Brașov? Ce as putea face sa nu mai fiu atât de trist?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Am pățit același lucru happy
Am avut inițial o criză urâtă, cu febră de la nervi. Apoi, am ajuns în respectivul oraș cu gândul că mă transfer după un semestru/ an la același profil în alt oraș, dar mi-a plăcut prea mult și am renunțat la ideea transferului și aplicat în schimb la erasmus pe următorul an.
Psihologul la care am fost mi-a zis că o să înțeleg mai târziu de ce trebuia să ajung în altă parte și adevărul e că așa e, credeam anumite lucruri despre orașul respectiv care îmi blocau viziubea de ansamblu.
Îți vei face prieteni noi, plus că îi vei putea vizita pe ceilalți, să stai la ei la cămin.
Nu e capăt de lume acum, Brașovul e un oraș frumos, trebuie doar să îi dai o șansă și în cel mai rău caz, există posibilitatea transferului după.
Mult succes^^

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Brașov e ok, e plin de viitori prieteni acolo.

| CassiusAlexander a răspuns:

Cred ca pe termen lung o sa iti dai seama că asta e de fapt opțiunea cea mai bună.