| AmxMod a întrebat:

Salut sunt si eu cu o fata intro relatie, eu sunt dintr-un oras si ea este dintr-un sat, da ne intalnim tot timpu joi ca are ore pana la 3 si dupa mai are taxi spre casa doar la 4 jumate, si ne intalnim si la scoala, in fine... astazi cand i-am zis daca ne intalnim a zis ca nu stie, si am zis ok. si am vrut sa o urmaresc si cum ma tot plimb prin oras ma intalnesc cu ea fata in fata cu inca un baiat si m-a intrebat unde merg si am zis ca merg acasa, si face ea hai cu noi pana la dentist sa iau un numar de telefon sa sun, si m-am dus si dupa am stat in parc. as vrea sa stiu daca asi bate joc sau daca ma minte. ce ami recomandati?

Răspuns Câştigător
| Dilavia a răspuns:

Pff...greu cu relatiile astea laughing
si eu sunt intr-o situatie cam naspa cu un baiat, mi-e frica sa nu isi bata joc...in fine, sa nu schimb subiectul! laughing
Uite, vreau sa te ajut. am cateva metode prin care ai putea afla daca isi bate joc:
1. Fii indiferent! fii mai rece cu ea 2-3 zile, nu ii mai acorda atata atentie, fii mai diferit. daca chiar tine la tine va observa si va vrea sa afle ce ai patit. daca nu obsearva, inseamna ca nu-i pasa.
2. Pune-ti un prieten sa vorbeasca cu ea pe o retea de socializare (exemplu: facebook) si sa se dea la ea. apoi cere-i prietenului tau sa iti dea conversatia. daca ea ii va raspunde avansurilor prietenului tau in acea conversatie, atunci e clara treaba.
3. pune o amica sa vorbeasca cu ea (tot prin intermediul unei retele de socializare), sa o traga de limba, pune-o sa o intrebe daca tine la tine, si cat ar vrea sa mai continue relatia voastra. apoi cere-i conversatia amicei tale. din raspunsurile ei, iti vei da seama daca chiar tine la tine sau daca isi bate joc.
si hai sa iti explic de ce trebuie neaparat sa vorbeasca cu ea pe un site de socializare: pentru ca nu te poti lua dupa gura lumii fara dovezi. de exemplu daca prietenul tau iti spune "frate, nu numai ca a acceptat sa ma dau la ea, ba chiar s-a dat si ea la mine", tu nu poti sa-l crezi pe cuvant, chiar daca ti-e prieten poate sa bage si strambe numai sa va desparta. asa ca daca va vorbi cu ea virtual, macar sa ai conversatia, sa ai dovada ca asa a fost.

si am si o propunere pentru tine:
daca vrei, pot sa vorbesc eu cu ea (pe facebook de exemplu, sau alt site de socializare, ce vrei tu). nu o sa-i zic nimic de tine, o sa-i zic ca o stiu din vedere. si o sa ma imprietenesc cu ea. pot s-o intreb daca are iubit, daca tine la el, pot s-o intreb ce vrei tu. ma descurc foarte bine sa trag o persoana de limba, as afla tot ce are ea de gand sa faca cu tine, si ti-as spune, ti-as arata si conversatiile. Si sunt sigura ca ea mi-ar povestii tot pentru ca ea va crede ca nu vei avea de unde sa afli, daca e ceva. asa sunt fetele. ne place sa discutam intre noi mai ales de relatii, si discutam totul chiar daca ne-am cunoscut de 5 minute. asa ca nu ar trebui sa iti faci griji, as afla usor. stiu ca nu ma poti lua pe incredere din moment ce nu ma cunosti, dar vreau sa iti spun o chestie despre mine: sunt genul ala de fata care pune mult suflet, e buna cu toti, si ajunge sa sufere mereu. Vreau doar sa te ajut in relatia cu iubita ta, chiar vreau sa te ajut, imi place sa ajut oamenii. stiu ca nu ne cunoastem, dar nu conteza, pur si simplu nu imi place sa vad persoane care isi bat joc de altele, si urasc sa vad oameni care sufera sau care probabil vor ajunge sa sufere, de asta sunt acum aici, sper sa pot ajuta. Uite ce zic: hai sa vorbim mai multe in privat, iti trimit eu un mesaj. poate reusesc sa te ajut, pentru ca stiu cum e cand ai nevoie de cineva sa fie langa tine, sa te asculte, sa te ridice si de fapt nu e nimeni.
sper ca sfaturile mele te-au ajutat si sper sa te gandesti la propunere. pa-pawinking

| AmxMod explică (pentru Dilavia):

Multumesc, chair am nevoie sa ma ajuti, putem vorbi in privat?

| Dilavia a răspuns (pentru AmxMod):

Da, sigur! trimite-mi tu un mesaj.

| Dilavia a răspuns (pentru AmxMod):

Hmm...am vazut mesajul tau, dar nu iti pot raspunde la el pentru ca imi apare ca nu accepti mesajele private. intra la setarile contului si bifeaza casuta cu accept mesajele private, ca sa pot sa iti raspund.

| AmxMod explică (pentru Dilavia):

Gata

4 răspunsuri: