Nu ai dubla personaltate dragul meu poti fii sigur de asta. Eu cred ca te comporti aiurea in compania prietenilor tai doar ca sa fii in mijlocul lor si ei sa te accepte. Problema e ca le ai facut celorlalti o impresie care nu tie tocmai favorabila si nu te reprezinta deloc. Trebuie sa fim noi insine intotdeauna si cine ne place o va face pentru ceea ce suntem noi cu adevarat. De la asta se trag si problemele tale cu depresia si nervii din faptul ca tu nu te comporti asa cum esti tu de fapt si ele se vor accentua in timp din nefericire. Ai prefera sa ai problemele astea de sanatate in detrimentul anturajului tau de prieteni care oricum nu te cunosc cum esti tu cu adevarat? De ce ai vrea sa ai o asemenea reputatie de om fara minte de care toti se amuza cand tu stii ca lucrurile stau din fericire cu totul altfel? Stiu ca e dificil sa incerci dintr o data sa fii alt om decat cel cu care s au obisnuit toti dar trebuie sa incerci de dragul sanatatii si linistii tale interioare. Ia o cu pasi mici. Arata incet incet care esti tu cel adevarat ...si daca prietenii tai se indeparteaza sa stii ca e spre binele tau ca iti dai seama cat de superficial privesc ei prietenia dintre voi. O sa gasesti cu siguranta unii care sa te apreciaze sincer. Vorbeste cu cineva in care ai incredere si care sa te ajute sa depasesti perioada asta dificila. Fii tu insuti. Curaj.
Eu spun ca este maimutareala si sincer, multi incearca sa arate ca-s mai destepti decat sunt si atunci, ajung sa se dea in stambe si sa devina bufonii din cercurile de copii.
Pacat, daca spui ca esti inteligent, ar trebui sa-ti folosesti inteligenta si sa opresti bufoneria asta, ca iti afecateza imaginea si cum te comporti acum, asa te vor trata oamenii toata viata, creanzadu-te un prost, sau un infantil.
Depresia nu are nimic de aface cu bufoneria pe care o afisezi tu in public!