| Andrei2289CRai a întrebat:

Salut TPU. Am 16 ani și în 2 săptămâni urmează să merg Intr o vizita la nașii mei la Tulcea cu părinții mei. De asemenea as vrea sa spun că doresc să mă văd cu o fata cu care mă înțeleg de minune, dar nu stiu cum sa le spun părinților deoarece eu sunt mai distant fata de ei și nu prea le spun ce fac. Totodată nu am avut încă o iubita și nici primul sărut, deci nu știu cum vor reacționa părinții mei când le voi spune că aș vrea să mă văd macar o ora cu acea fata să stăm de vorbă. Am ales sa scriu aici deoarece m-am gândit că aș putea primi câteva sfaturi utile pentru situația mea. Aștept răspunsuri. Va mulțumesc!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, acum este taman timpul potrivit sa te apropii de parintii tai si sa le spui adevarul.
Nu cred ca vor fi impotriva acestei intalniri, dimpotriva, cred ca te vor lasa fara probleme si chiar iti vor da bani sa scoti fata la o inghetata.
Eu asa am facut cu fii-miu cand se fastacea si nu stia cum sa-mi ceara niste bani, dar mi-a spus adevarul si chiar l-am incurajat si sfatuit sa fie politicos, sa o invite la cofetarie si sa plateasca el.