| David112A a întrebat:

Salut TPU! am 17 ani si in 2 zile incepe scoala iar de 1 saptamana am vrut sa ma programez la frizerul la care mergeam de obicei. Problema e ca el nu mai avea loc decat dupa inceperea scoli intr o zi de joi dar eu voiam sa ma tund inainte sa inceapa asa ca ma m programat la acceiasi frizerie doar ca la alt baiat ma m programat sambata adica azi cu 2 zile inainte sa inceapa scoala. Problema e ca asa am auzit ca daca mergi la acceasi fizerie dar la alt frizer nu stiu iti tradezi frizerul sau cv de genu. Daca e si el acolo si vede ca merg la altul in loc de el nu stiu o sa ma simt asa prost

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti prost! El e ocupat iar tu ai nevoie de tunsoare, care-i problema? Atunci si el ar trebui sa se simta prost ca nu a facut loc in programului si pentru tine! Daca iti zice ceva ii spui frumos ca tu nu poti incepe scoala cu parul lung iar daca el nu a avut timp pentru tine tu ai fost nevoit sa cauti pe altul! Stai calm ca va intelege si nu se va supara din cauza asta iar daca da sa fie problema lui, pe tine nu te afecteaza cu nimic. Frizeri sunt peste tot, deci tot el pierde daca se supara, stie el asta foarte bine!

| qgenius153 a răspuns:

Nu numai ca o sa se simta prost, o sa te si OMOARE cu sabia in vazul tuturor!