| CrisTy2020 a întrebat:

am ceva pe suflet la care ma gandesc de ceva zile.
Pai sa incep asa. Cand eram mai mic aveam niste prieteni de varsta mea, eu mergeam la fiecare dintre ei. La un moment dat primul prieten m-a invitat la el inauntru si a spus sa ne uitam la videoclipuri pe youtube. Si la un moment dat eu am auzit la scoala de un site pentru adulti si noi cum eram mici ne-am uitat. Dupa ceva timp prietenul meu se dusese la ceilanti 2. Erau o sora si un frate si le-a arata site-ul si s-au uitat iar eu i-am zis sa nu arate la nimeni. El e plecat din comuna mea de 4 ani iar ceilalti 2 de 3 ani. Si acum imi e frica ca s-ar putea intoarce sa ma ia pe mine la intrebari ca de ce i-am aratat prietenului meu site-ul respectiv.Noi eram mici ceva de genul 8-9 ani.Si nu stiu ce sa ma fac, stau cu frica asta ca intr-o zi s-ar putea reintoarce aici si sa faca scandal.Stiti si voi cum sunt copii cei mici ce vad, aud spun. Am nevoie de ajutorul vostru.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Si daca le-ai aratat video-ul ala, ce?
Este pe internet la liber? Deci, poate sa-l vada toata lumea!
Eu nu vad chiar nici un stres in problema asta!
Apoi, au trecut 4 ani, cine isi mai aduce aminte de asa ceva?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să înțeleg că ai vreo 12-13 ani. Dacă de atâta timp nu a zis nimeni nimic, cui crezi că-i mai pasă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,stai linistit, erai mic, nu mai conteaza, plus ca nimeni nu o sa se gandeasca la aia.