anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am in clasa un baiat mai mare la inaltime ca mine si e prost, si tot ia la bataie pe toti (in special pe mine) si ma enerveaza. Nu sunt slab la bataie, dar cand il iau la bataie ii tot dau cu sutul in picior, in burta, dar el nu are nimic. Asa fac toti dau cu sutul si el nu are nimic ca e mare si nu prea simte. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, cei sa fac sa-i dau cu sutul ceva sa-l pun la pamant. Dau funda!

6 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Cu bataia nu rezolvi nimic. Daca nu rezolvi nimic vorbeste cu diriginta sa rezolvati ca asa nu e bine.Baftahappy

| Aleqa a răspuns:

Cu bataia nu rezolvi nimic, spune-i dirigintei sau profesorului de problema ta, ca daca incercati sa il bateti, v-o luati sigur.

| Ropciuc_Razvan_1990 a răspuns:

Salut big grin! Dai cu pumnul in barbie sau la ficat happy Ma pricep destul de bine ma uit la K1 big grin

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Heh picioru in burta nu merge! Incearca sa dai cu pumnu in ochi, in nas sau in barbie, daca i dai una tare in barbie are ocazia sa pice jos si gata daca a cazut i mai dai un sut in nas sau dinti si gata. sau mai simplu o tapla in genunchi ( la piciorul de rezistenta ) nu da cu siretu sau cu spitu ( ai ocazia sa iti rupi piciorul daca iti pune contra)

| asclepius a răspuns:

Si mai mare ca inaltime inseamna mai puternic?straight face esti tu slab la bataie smechere, si daca iei bataie antreneazate si tu si lupta, daca stai si iei in fiecare zi lui o sa i se para un obiceistraight face nu ai pumni daca ii dai la fata iti zic eu ca daca nu simte nimic e robot sigurwinking dar din ce zici tu aici nu iti recomand sa " il pui la pamant" ca dupa ti o iei mai rauwinking ti am zis antreneaza-te si fereste-te de el o vreme sau lasa l sa creda ca devii din ce in ce mai slabstraight face apoi dupa ceva timp de exerciti corespunzatoare o sa poti sa te aperi de cei " mari si prosti" asa ca bafta si daca esti mai scund da tot cu pumnu dar la burta sau cat mai sus dar nu prea sus sa iti lasi pieptul nepzitwinking

| Marian_Bogdan_1996 a răspuns:

Dirigenta nu rezolva nimic ca i-am spus deja, dar el tot asa face.Nu e idea ca ma bate, dar ma enerveaza ca ma ia la bataie degeaba.Asa ca dati-mi alte sfaturi.