| xoxoem a întrebat:

Am o dilema in legatura cu DVD-urile cu filme. Ieri mi-am instalat Nero 10 si am dat sa-mi faca data DVD dar nu mi-a mers. Asa ca am incercat sa fac un VIDEO DVD dar imi cere fisiere AUDIO si VIDEO TS. Daca stiti va rog sa ma ajutati cu ceva program de convertit fisiere. avi in cele de genul VIDEO si AUDIO TS si de asemenea sa-mi spuneti cum se procedeaza cu subtitrarea.

De asemenea ieri am pus tot o intrebare asemanatoare : "Am o intrebare care probabil pentru multi pare banala dar nu stiu cum sa scriu filme pe DVD-uri ca sa-mi mearga pe DVD Player. Este vorba de un DVD player LG cu VCR ( http://www.lg.com/au/tv-audio-video/video/LG-dvd-vcr-com bo-V271. jsp ). Va rog mult sa-mi dati niste informatii cum sa scriu filmele ( majoritatea sunt format. avi ), daca trebuie convertite, cu ce program si cum sa adaug subtitrare daca este cazul. "

Multumesc mult! ( raspunsul care ma ajuta cel mai mult primeste FUNDA! )

2 răspunsuri:
| madda9588 a răspuns:

Incearca sa faci data dvd. Eu fac asa de fiecare data fie ca fac cd/dvd cu muzica, filme, jocuri etc. si mergehappy
Bafta!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Asta e foarte simplu, unele au imagine iso altele ntsc, mkv etc. cele care sunt iso sau ntsc se fac cu burn image celelalte cu magic disc, de exemplu cu magic disc decat deschizi imaginea, pe urma dai x ca imaginea iti ramane montata pe urma intri in nero si intri in copi dvd si selectezi unde ai imaginea facuta cu magic disc si pe urma dai copy. sper ca ti-am fost de ajutor. daca mai ai nevoie de ceva ma gasesti pe email gaby.botezatu.