anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ma bag in seama cu o fata, e foarte frumoasa,de varsta mea,si nu stiu cum sa o fac,mi-e frica sa nu fie sictirita sau ceva, sa ma fac de cacao, sa ma ia la misto si sa bata pl de bine cu alta. Ce i-as putea zice?

Răspuns Câştigător
| Lzehxo a răspuns:

Deci da-i mesaj si intreab-o daca o deranjezi sau ceva... Daca nu poate vorbi acum, da-i mesaj mai incolo. Prezinta-te, fa-i complimente mereu, cunoasteti-va si incearca sa iesi cu ea, poate si cu alte persoane afara, ascult-o mereu si ajut-o cand are probleme, nu pierde legatura cu ea. Nu-i da seen, crede-ma, fetelor nu le place. Da tu primul mesaj mereu, e mai bine. Sunt sigura ca daca vrei sa vorbesti cu ea poti, curaj si incredere! Bafta!

9 răspunsuri:
| Ilovecluj a răspuns:

O ai prietena pe vreo retea sociala?happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ilovecluj):

Pe Facebook,dar nu o cunosc, e de la un liceu foarte apropiat de al meu, si tot posteaza chestii de genu :,, cineva?,, imi e frica oarecum, e frumoasa si e imposibil sa nu vorbeasca cu vre un tip sau ceva laughing

| Ilovecluj a răspuns:

Pai nu are sens sa fii descurajat de posibilitatea ca ea sa vb si cu alti baieti. Aia ar trebui sa fie cea mai mica problemalaughing Ai reusit sa afli daca are vreun hobby sau ceva?

anonim_4396

Nu laughing)

| Fantastic7 a răspuns:

Te duci direct la ea să faci cunoştinţă, cu încredere în tine, şi apoi stai puţin de vorbă cu ea dacă pare disponibilă.

| OldSoul a răspuns:

Totul tine de cum vrei sa o faci, de cum stii tu sa porti conversatia.
Daca-i dai mesaj cu "ke faci papushe" sau "Buna, cf" sa nu ai mari asteptari, in astfel de cazuri e exact cum ai spus tu, e deja sictirita de replici de genul si tu te faci de cacao ca ai incercat sa te apropii de ea cu asemenea replici.
Acum desigur, nu spun ca niciodata nu ar functiona "Buna, ce faci?" exista o sansa sa functioneze, dar cel mai adesea ea raspunde cu "Bine, tu?" si de aici nu prea poti continua conversatia, sau o poti continua dar tu vand cum ti-a raspuns esti descurajat deja, in mintea ta te-ai fi asteptat chiar sa-ti spuna ce face cu adevarat, dar ea ti-a spus doar ca "bine", e o diferenta cam mare. Acum desigur nu te poti astepta ca un strain sa-ti spuna exact ce face, si daca e sa o luam si pe aia dreapta, cel mai probabil incearca si ea sa se relaxeze, ce altceva ar putea face pe Facebook?
In rest, nu ai de ce sa-ti faci grija ca te iau la misto, sansele ca o fata sa faca asta sunt foarte foarte scazute, iar daca una face asta, chiar te poti simtii norocoslaughing Atat de rar se intampla asta.
Iar daca se intampla, cel mai probabil nu e vina ta, ci frustrarile ei, probabil are o zi nasoala, probabil are o viata naspa si incearca sa o faca si pe a altora la fel.
In rest, trebuie sa fii spontan, te uiti la pozele ei si vezi ce-ti sare in ochii, si aia ii spui. Nu ma, nu-i spui ca e frumoasa, ce ***, aia i-ai mai spus inca 20, ii spui si tu ceva legat de imbracaminte nah, eventual de locatie, nu conteaza, daca nu te descurci inventezi o poveste, ii spui ca ai vazut-o pe strada, ca-ti pare cunoscuta si ca ti-ai dat seama ca e o greseala. Ai multe chestii pe care i le poti spune, doar nu-i fa complimente, nu pana nu o cunosti indeajuns, si doar cand simti nevoia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OldSoul):

Fratioare nu sunt cocalar, scriu decent in limba mea laughingsi mersi mult pentru sfat m-a ajutat!

| Ilovecluj a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu spun sa faci rost de o cunostiinta comuna cu ea si "sa te apropii subtil" de ea, pana cand aveti puncte comune de discutie si dupa merge treaba usorhee hee)

anonim_4396

Chiar ca, mersi mult de fat big grin