| SergiuNico a întrebat:

big grin
Cum pot cuceri si eu o fata? Ne-am cunoscut pe facebook si din cate am vorbit. avem o groaza de lucruri in comun, amandurora ne plac jocurile, amandurora ne place sa cantam la chitara, adoram amandoi dansul si chiar as vrea sa stiu cam.ce sa ii zic, una alta, sta la doar 10 km distanta de casa si de la anul o voi putea vedea zilnic ca vine la aceeasi scoala unde invat eu, ce ziceti? Oare va tine o relatie serioasa? Din cate am vazut pana acum..este o persoana super, nu se lasa chiar atat de usor, cu una, cu doua, si am hotarat sa ne intalnim vineri la un suc, iar eu as vrea sa ii fac o parere buna, e oke oare daca i-as aduce flori? Eu sunt genul de persoana mai. clasica, si nu stiu. poate i-ar placea un buchet cu flori, ce ziceti? Oare e mai bine sa fim singuri sau sa ne mai chemam cativa prieteni? >:"

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Intalneste-te numai cu ea.Du-i o floare, eventual un trandafir; gandeste-te ca daca iei un buchet trebuie sa se plimbe cu el tot timpul cat sunteti impreuna.Numai bine.Bafta!

4 răspunsuri:
| Geani999 a răspuns:

Ar fi bine să o inviți în oraș, dacă tot spui că aveți multe în comun. E ok să-i dăruiești flori, cred că oricărei fete i-ar plăcea să primească flori. Tu să vorbești cu ea, s-o întrebi și leși la aprecierea ei dacă ieșiti numai voi doi sau cu altcineva. Baftă... Fundă?

| Cyp_Ciprian_1968 a răspuns:

Cheama un prieten comun si faza cu florile las-o baltawinking

| SefaTa97 a răspuns:

Buna. Eu cred ca deja ai cam cucerit-o.
Invit-o in parc, sau la un suc, discutati. Si de ce nu, propune-i sa fie cu tine!
Succes!

| Maria_Martin_1992 a răspuns:

Eu as alege singuri, si un buchet ar putea lasa impresia de prea mult asa ca te sfatuiesc sa ii oferi o floare, un trandafir care nu trebuie neaparat sa fie rosu ci sa aiba un parfum frumos si sa arate bine. Faza cu mai multi prieteni mai bine dupa ce o sa va intalniti prima sau a2a oara, deocamdata trebuie sa vedeti cum va simtiti unul in compania celuilalt.