anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp, iubita mea ma enerveaza foarte tare. Nu este zi in care sa nu ma enerveze cu ceva si sunt un om care pune foarte mult la suflet. Ce pot sa fac sa nu ma mai simt rau din cauza asta?
E normal ca dupa ceva timp de relatie sa te enerveze persoana iubita?

4 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Apar neintelegeri, dar o discutie sincera si deschisa te poate ajuta. Dar nu o acuza, vorbeste cu blandete si respect profund. Orice problema are o solutie

| CatozAkuma a răspuns:

Si pe mine ma mai enerveaza prietena in unele situatii, dar compensam amandoi. Adica ne mai enervam reciproc. Daca va iubiti e tot ce conteaza. Dar mereu va veni ziua in care va veti plictisi unul de celalalt.

| NadarraXD a răspuns:

Fa misto in absolut orice situatie in care te enerveaza si enerveaz-o mai rau. Ia la misto orice zice. eu asa fac. Va vedea subtil ca te deranjeaza, fara s-o plictisesti sau sa o "incurajezi" cu chestii de genul "Te rog, nu mai face asta! Ca stii ca ma enervez!", ei. daca faci asta, fetele-s genul ala "de-ale dracu' si de-ambitioase" si va continua. Asta daca vrea doar sa faca misto. Daca s-a plictisit de relatie si cauta "nod in papura" pentru despartire. fii indiferent. Nu-i arata ca te doare din 2 motive: 1. daca nu-i pasa niciun pic, n-o va induiosa faptul ca suferi si 2. daca e o perioada de nepasare, face o greseala cu eventuala despartire si o sa te vrea inapoi. va suferi ea, de data asta.

| abigail28 a răspuns:

Nu prea e normal. daca totusi e persoana iubita pentru tine. încearcă sa vorbesti cu ea si sa-i spui ce nu iti place. Intr.O relație comunicarea e cel mai importat lucru. cel putin asa cred eu.multa baftă.