Apar neintelegeri, dar o discutie sincera si deschisa te poate ajuta. Dar nu o acuza, vorbeste cu blandete si respect profund. Orice problema are o solutie
Si pe mine ma mai enerveaza prietena in unele situatii, dar compensam amandoi. Adica ne mai enervam reciproc. Daca va iubiti e tot ce conteaza. Dar mereu va veni ziua in care va veti plictisi unul de celalalt.
Fa misto in absolut orice situatie in care te enerveaza si enerveaz-o mai rau. Ia la misto orice zice. eu asa fac. Va vedea subtil ca te deranjeaza, fara s-o plictisesti sau sa o "incurajezi" cu chestii de genul "Te rog, nu mai face asta! Ca stii ca ma enervez!", ei. daca faci asta, fetele-s genul ala "de-ale dracu' si de-ambitioase" si va continua. Asta daca vrea doar sa faca misto. Daca s-a plictisit de relatie si cauta "nod in papura" pentru despartire. fii indiferent. Nu-i arata ca te doare din 2 motive: 1. daca nu-i pasa niciun pic, n-o va induiosa faptul ca suferi si 2. daca e o perioada de nepasare, face o greseala cu eventuala despartire si o sa te vrea inapoi. va suferi ea, de data asta.
Nu prea e normal. daca totusi e persoana iubita pentru tine. încearcă sa vorbesti cu ea si sa-i spui ce nu iti place. Intr.O relație comunicarea e cel mai importat lucru. cel putin asa cred eu.multa baftă.