Nu trebuie sa ii asculti. Ei sunt mai dobitoci fiindca nu au acei neuroni in care sa realizeze ca cel destept esti tu. Cel mai destept cedeaza si evita conflicte. Nu ii mai baga in seama!
Du-te la sala de sport baga culturism si devino barbat,cu carcaterul asta vei avea o viata trista sa stii,toti isi vor batea joc de tine,un pampalau nu atrage nici sexul opus sa stii,trebuie sa te hotaresti sunt fetita sau barbat? in viata toti o sa-si bata joc de tine pentru ca ne place sa ne batem joc de cei buni i consideram slabi, omul find o oaie are nevoie de un lup, cand vede o oaie mai slabuta incerca sa o manipuleze, eu isi vb din experienta mea personala, a fi bun inseamna a fi bataia de joc a tututror
Tu ar trebui sa ai mai mare incredere in tine si sa nu le acorzi importanta celorlalti.
Si crede-ma, orice ai face lumea tot te va critica.
Asa ca ignora-i si mergi mai departe.
Esti papa lapte pentru ca te afecteaza ce zic altii. Faptul ca bei, fumezi, bati etc nu te face mare si tare.
Peste 15 ani tu o sa ai un salariu ca lumea, casa, masina, familie si ei o sa doarma pe strazi cel mai probabil
Buna! Si eu am 15 ani si nu fac din astea, si anul trecut s-au luat colegii putin de mine si ziceau sa-i spovedesc ca-s ca un popa si din astea. Dupa un an, nu se mai iau de mine, si acum ne intelegem bine.
Culmea, multi dintre ei, cei care ma batjocoreau, au inceput sa ma aprecieze pentru stilul meu. Cativa dintre ei si-au dat seama ca nu faceau bine ceea ce faceau.
Daca nu esti un om care se imbata ca un porc, care fumeaza pana nu-i mai functioneaza plamanii, daca nu injura de rupe si daca nu batjocoresti toate fetele nu inseamna ca esti un fraier. Ba din contra, dai dovada de putere in cel mai mare razboi :razboiul cu tine insuti, sa stii sa te stapanesti.
Ar trebui sa-ti gasesti niste prieteni ce au acelasi caracter cu tine si sa te desparti de acel anturaj negativ.
Tu in ochii cui vrei sa placi : in ochii unor vagabonzi, sau in ochii unui om valoros? Sa fii un om de nimic sau un om realizat in viata?
Si nu, daca esti o persoana sociabila si de treaba, nu un huligan tupeist, nu inseamna ca Nu vei avea o viata fericita. Ba din contra, poti sa tii-o faci mult mai fericita decat aceia.
Poate ca acum ti se pare greu sa suporti criticile celorlalti insa dupa ce vor mai trece anii o sa iti dai seama ca acesti,, bad boys,, nu vor ajunge nimic.Atunci ii vei privi de sus si vei rade tu cu ei.Banuiesc ca o sa ai o familie fericita, un super job si sanatos tun. Daca bei etc nu arati ca esti barbat ci din contra te iei dupa turma deci iti lipseste caracterul. Admir faptul ca inca mai exista baieti ca tine. Trebuie sa intelegi ca toti oamenii de succes au avut de suferit in adolescenta. Poate ti se pare ca toate fetele sunt moarte dupa baietii rai, dar nu pentru o relatie serioasa. Mai tarziu cautam oameni de incredere cu care sa ne intemeiem o familie.Nu trebuie sa te lasi descurajat de aceste chestii.Si eu sunt ca tine (dar sunt fata) si prietenii mei fac adesea glume pe seama mea, dar chiar nu ma supar.Rad si eu la glume si ma gandesc viitorul meu. Prietenii mei ma accepta asa cum sunt, si asa trebuie sa iti gasesti si tu o gasca. Daca esti de treaba si stii sa te comporti, toti te accepta. Intr-adevar, tu esti baiat deci e putin mai complicat pentru ca sunt anumite prejudecati care spun ca toti baietii trebuie sa fie duri.Nu e chiar asa....Totusi nu trebuie sa fii nici moale ca o fata daca intelegi ce zic. Trebuie sa iti evidentiezi latura masculina.Ai putea face si o mica schimbare in atitudine.S ar putea sa auzi in viitor,, Cat de mult te ai schimbat, in binee".In societatea noastra nu existi daca esti bun. Fata, baiat, trebuie sa ai o doza de tupeu in tine, altfel toti te folosesc.Bafta
Ar trebui sa te impui,poti sa le spui "Mersi frumos" sau "Voi cum sunteti?" si ii ignori,nu trebuie sa te bati cu ei sau sa ii injuri,ei sunt fraieri pentru ca incearca sa se dea mari. Poti sa ii ignori cand iti zic papalapte,tu stii ca esti un baiat care sta la locul lui,dar si ei stiu asta, doar ca vor sa fi ca ei.Tu poti sa le zici ceva gen "Eu sunt mai tare ca voi, pentru ca voi stati si vorbiti ca prostii, iar mie nu-mi pasa ce ziceti, hai pa!". Sper ca te-am ajutat, si tine minte ca tu esti un baiat care rar se mai gaseste in Romania, pa!
Hei.Mi se pare ca esti super dragut asa. Putini au talentul de a nu se lasa ispititi de cei din jur. Si putini la varsta asta nu fac macar un lucru din acestea. Banuiesc ca ai prieteni care nu fac lucruri de genul acesta. Stai cu ei. Si daca nu le oferi importanta oamenilor care isi bat joc de tine, te lasa in pace dupa ceva timp. Poate sa dureze, dar se plictisesc. Ignora-i. Vorbesc din experiente. Dar pot sa devina agresivi(probabil ca nu, dar in caz de orice). Atunci apelezi la cei din jur:prietenii, dar prieteni adevarati.
Doar lasa-i in pace.
Esti un baiat cu suflet bun si de treaba!