Cine ti-a spus ca-ti trebuie BACul la camp, sau la vandut pe tarabe in piata?
Se mai angajeaza in constructii fara BAC, la salubrizare, la KFC si McDonald, la terase sa cureti mese si sa speli pe jos si cate si mai cate joburi.
Cat priveste plecatul tau cu iubita inAnglia, iti spun eu de pe acum ca nu vei lua nici un BAC!
Ca sa iei BAC-ul, ar trebui sa te incui in casa si sa inveti pana la toaman, ca-i materie multa si nu ai timp d epierdut timpul.
Dar daca nu-ti pasa de BAC-ul ala, dupa cum spuneam, munca se gaseste si pentru tine.
Asta ar trebui sa fie o gluma?
Ca daca da e una proasta
Aveam un job asigurat in Anglia doar cu bac dar cum astia de la bac au crezut ca copii la oral m-au picat
Faceai contestatie si dovedeai ca nu ai copiat. Dar ai facut?
Nu nici nu m-am interesat in asta ca am decis sa nu ma chinui si sa ma stresez si enervez
Pacat!
Ti-ai spulberat si sansa pe care o aveai.
Julianna vorbeste numai prostii, dar daca ai fost prins copiind, cu parere de rau, te anunt ca nu mai poti da bac-ul timp de 2 sesiuni.
Nu am copiat dar in Anglia e altfel as putea da bacu lor
Ar fi super greu ca ar trebui sa stiu totu in engleza si operele lor sau cum e si il am pe unchiumiu sa ma ajute
Hai ca e pe bines
Dar daca dau bacu englezilor ar fi ceva nu?
Cu engleza o duc super bine iar unchimiu din Anglia a facut liceeu acolo
No cred ca e perfect si ca m-am scos
Mereu o provocare face totul mai distractiv, nu?
Pai tu crezi ca e posibil asa ceva?
Ma indoiesc ca poti da bacul la o scoala unde nu esti rezident permanent si unde nu ai terminat scoala.
Dar nu uita, nu engleza este principala problema, ca si aici stapanesti romana foarte bine, ci materia invatata acolo.
Da dar ma descurc eu
Pai n-ai cum sa te angajezi doar 6 zile. Ai putea totusi sa distribui pliante, dar nu te astepta sa iei prea mult