| Lewandowski a întrebat:

Povestea sta cam asa: imi place enorm de mult de o fata, cu care vorbesc de destul de mult timp. I-am spus ca o plac acum 2-3 saptamani, iar ea a spus ca poate fi ceva intre noi, doar ca nu ar vrea acum pentru ca e foarte dezamagita de o relatie anterioara. A acceptat sa ne intalnim, ne vom mai intalni si in zilele urmatoare, se poarta foarte frumos etc. Ideea e ca n-am de gand sa renunt asa usor pentru ca o plac prea mult. Ma puteti ajuta? Ce ar trebui sa mai fac, trebuie sa o conving...

i-am spus ca daca vreodata crede ca e ceva in neregula poate zice"gata, pana aici", nu-i nicio problema, dar ii promit eu ca nu o voi dezamagi... Ceva ajutor? Ce as putea sa mai fac? Multumesc anticipat! happy

38 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns (pentru Lewandowski):

N-ai de ce!winking

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Drimmero):

Asta cam asa e multi baieti de varsta mea sau mai mari pe care ii cunosc sigur au cont, eu am 15 ani.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Drimmero):

TPU mi se pare mai tare, e un site mai bun cu siguranta.

| Lewandowski explică (pentru Drimmero):

Ti-am dat add.

| Doub a răspuns:

Să nu o dezamăgeşti şi să fii alături de ea.

| UnBroken2016 a răspuns:

Te-ai transformat singur in catelusul ei. Ai sa stai mult si bine dupa fundul ei. Cel putin stii ca ti-ai facut-o singur

| Trumpinator a răspuns:

Ai rabdare, poarta-te frumos cu ea, adu-i un cadou gentil, simpatic si care sa va reprezinte pe voi 2 happy Eu fetei pe care o plac i-am adus un pinguin cu bot galben, este cum ar veni "sigla" noastra big grin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca intra-devar crezi ca merita, eu zic sa astepti dupa ea. Sa ii arati ca iti pasa. Si sigur, nu o sa fii dezamagit.