| Decster a întrebat:

(seriozitate)
Majoritatea persoanelor care imi citesc intrebarile stiu ca am in coleg de camera la camin caruia ii fac deseori farse. Ei bine, el s-a mutat. Acum sa va povestesc: azi am aflat unde sta, si ca un bun fost prieten m-am dus pe la 3 la el in camera cu o galeata de vopsea alba pe care am gasit-o sub scara. Mai erau vreo 2-3l in ea asa ca nu am ezitat si am turnat-o pe parchet. Colegul meu are un somn foarte adanc si poti sa-i faci ce vrei cat timp doarme ca nu se trezeste. Cat timp am facut treaba cu vopseaua am mestecat 5 gume de-alea patrate ieftine din care se fac baloanele mari si i le-am pus in par, dupa care, cu o surubelnita i-am demontat clanta de la usa din baie si acum nu o mai poate inchide cand are nevoie (dar asta nu e ceva asa de tare fiindca momentan sta singur in camera). Toata treaba a durat vreo 10-12 minute, acum vreau sa il sun ca sa-l trezesc, am lasat becul aprins. E o idee buna sa-l sun sau astept sa se trezeasca maine dimineata si sa vada ce i-am facut?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De regula, nu ma trezesc asa de dimineata, dar azi aveam un interviu. Spun "aveam "pentru ca s-ar putea sa nu mai ajung fiindca m-am trezit la fel cum s-a trezit si bunul tau prieten cu ciunga-n par.
De ce sa-l mai suni? Lasa-l sa doarma!

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Esti o persoana groaznica.

| AdrianVoicu a răspuns:

laughing))
Păcat ca nu ai filmat, vreau sa vad și eu, ar fi fost mortal laughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| Xdreaper21 a răspuns:

Nici nu e amuzant
Din vina ta s-ar putea sa alunece pe vopseaua care inca nu s-a uscat si sa plateasca parchetu stricat
Cu guma ar trebui sa se rada in cap si cu clanta asta e prea de tot adica vine la el o fata sa zicem ca sa ii dea ceva inapoi si vrea sa se duca la baie ce dracu face tine usa cu mana?!
Nu am mai vazut o persoana mai josnica esti ultima spita de om si o spune o persoana care se bate daca ma inerveaza la culme acea persoana

Răspuns utilizator avertizat