| anonimul0724 a întrebat:

Salut TPU, va rog am nevoie de un sfat/ajutor.
Deci hai sa va explic, sunt baiat, am aproape 18 ani și sunt dependent de oglinda/aspectul meu fizic.
Ma uit și de 100ori pe zi în oglinda sa vad cum arat, cum imi sta parul chiar dacă sunt doar eu in casa și n-am niciun gand de plecare, imi place sa fiu perfect, parul meu sa fie perfect, ma simt mai rau ca o fată.
Mai ales cu parul meu este problema imi place sa fie perfect, imi fac baie și de 2ori pe zi pe cap ca să-mi pot aranja parul cum imi place mie și deseori nu-mi iese cum vreau eu si ma frustrez foarte tare pe chestia asta(am parul ondulat si nu folosesc produse de styling).Nu stiu care e problema dar simt ca e o problema destul de grava. Mi-ati fi de mare ajutor dacă m-ati putea ajuta cu un sfat ceva, mulțumesc frumos comunitate!

3 răspunsuri:
| ObergefreiterJosephPorta a răspuns:

Ma jur ca mi-am gasit opusul laughing Tu stai si te uiti o groaza in oglinda si te aranjezi din cap pana in talpi si dupa aia vin eu care la munca stau dezordonat cat curpinde ( dar in felul ala sa-mi fie mie comod si totusi sa am tot ce-mi trebuie ) incat daca s-ar uita la mine in zilele mele "bune" ala care a scris regulamentul care specifica cum se poarta uniforma militara ma jur ca s-ar impusca direct rolling on the floor, un joben imi mai trebuie si chiar is Porta ( chiar cred ca o sa incerc si nebunia asta ). Hmmm ce sfat sa ii dau eu unui "fandosit" (n-o lua personal pustiule) Pai uite, de exemplu poti sa iesi intr-o zi in care e frumos afara ( si nu esti mort de racit cum sunt eu acu laughing ) sa faci o drumetie pe undeva dar fa in asa fel incat sa alegi traseul cel mai solicitant, sa transpiri sa te murdaresti, ai inteles tu si sa iesi din bula asta a ta cu aranjatul. Dupa aia cred ca o sa ai un fel de "soc" si n-o sa te mai aranjezi atat si o sa apreciezi mai mult aranjatul normal

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Eu știu ce problemă ai
Nu știu dacă o sa realizezi asta dar se numește mândrie ori " pun accept pe fizic mai tare ca pe psihic "
Meditează la viața ta și amintește-ți când te-ai pus pe genunchi ultima data sa te rogi lui Dumnezeu
Aaaa? De ceva timp? E vremea sa o faci acum, și fa-o așa
"Doamne Isuse Hristoase, in numele Tău vreau sa scap de problema legată cu parul și cu aranjatul lui și da-mi putere sa renunț la a mai mă îngrijora de el "
Îți garantez 100% ca dacă ai spus-o din inima o sa fii ajutat
Îți mai dau un Bonus : Pocăiește-te, caci venirea Lui Hristos e aproape
Citește Biblia