| costin46 a întrebat:

Salut tuturor!, Am si eu o problema, nu stiu cat de mult ar interesa pe cineva, dar IMI URASC VIATAAA! nu mai suport nimic... mi s-au intamplat numai lucruri de rahat de fiecare data in viata dar in ultimile 2 luni deja nu mai suport, m-am certat cu parintii si mi-au luat calculatorul (acum am intrat pentru ca sunt ei la servici), mi-au luat telefonul (smartphone), mi-au luat mp4,. iar toate lucrurile astea au fost cumparate numai din banii stransi de mine in ani de zile. M-ai nou tata (daca ii mai pot zice asa) ma tine peste tot cu el si urla la mine de fiecare data, nu mai pot sa ies nici afara cu prietenii. Am fost lasat balta cu o fata care trebuia sa fim impreuna si eu tin la ea foarte mult, dar am aflat de la prietenele ei ca a vrut doar sa faca misto de mine si inca o tine in asta straight face. Acasa cand ajung e un cosmar, numai certuri si urlete asupra mea, si mai sunt o gramada care nu le mai pot spune. URASC VIATA ASTA. Ma rog la dumnezeu (chiar daca mi-am pierdut si credinta) sa ma trasneasca un fulger cand ies din casa, sa ma loveasca masina, sau orice altceva. Nu mai suport. Crede-ti ca ar fi ceva de facut?straight face toate certurile astea au venit din cauza ca am avut medie mica la chimie, si asta din cauza ca profesoara are necaz pe mine, tata acum a vorbit cu alti profesori sa dau lucrari gen bac la toate materiile ca sa vada cum stau si astea lalte, doar ca profii meu nu predau nimic si tare imi e frica ca nu prea o sa stiu la alea si atunci cred ca ma duc naiba. Tata cand s-a certat cu mine a zis ca ma da afara din casa la inca o greseala care o fac. Am doar 16 ani. Crede-ti ca este ceva de facut la problema asta?

8 răspunsuri:
| BlackVeil a răspuns:

Pot sa zic ca pentru o amarata de medie parintii tai au exagerat, dar poate pentru ca tin la tine si vor sa-ti fie bine mai tarziu, chiar daca se zice ca e important sa-ti ramana ceva in cap.In societate esti mai bine privit si mai usor acceptat atunci cand ai un "bagaj" de rezultate bune!
E putin cam dur ce ti-a spus tatal tau, dar sunt sigura ca a intentionat doar sa te sperie ca sa inveti! In rest incearca sa n-o bagi in seama pe profesoara aia si sa-ti vezi de treaba ta.Mai tarziu o sa dai peste probleme de zeci de ori mai grele, inca nu ai avut ocazia sa vezi cat de dura este viata, dar si frumoasa in acelasi timp.

| costin46 explică (pentru BlackVeil):

Daca ar fi asa simplu cum crezi ar fi ceva, dar nu e sunt mult mai multe probleme la mijloc. Tata are ceva la cap adica vorbesc serios (boala). Si de aia se poarta asa

| BlackVeil a răspuns (pentru costin46):

Nu stiu ce sa cred, nu ai specificat ca tatal tau este bolnav.In cazul asta este nevoie sa lasi foarte mult de la tine, chiar daca este greu si ai doar 16 ani. Uneori viata presupune si sacrificii mari.

| Hash001 a răspuns:

Am trecut si eu prin ce ai trecut tu. Incearca sa nu mai pui suflet la orice. Du-te la gagici, lasa-i pe ai tai nu e treaba ta. Din punctul meu de vedere ar trebui sa vizitezi un psiholog, iti explica el care sta treaba, e om de incredere si nu e o rusine sa te duci la acesta.

| Rollwo a răspuns:

Iti zic eu ca parintii tai nu sunt "TERMINATORII" si stiu eu pusti din astia de 16 ani care zic ca nu e vina lor si ei au pirsuri beau, fumeaza se drogheaza si dupa vor multe de la viata. INCEARCA SA TE SCHIMBI! Si inca ceva, daca tie ti se pare ca Dumnezeu ti-a dat o viata, ca apoi sa te rogi la el sa te omoare, esti un NENOROCIT. Merci fain, bafta

| Diiiaaღ a răspuns:

Heyypuppy dog eyes Si eu am avut medie mica la chimie parca 5:s Dar parintii mei nu m`au certat le-am explicat k nu inteleg chimia si nu o intelegeam ..profa p care o aveam nu ne explica pe inelesul nostru si nu intelegeamsurprise Ma bucur acum ca a plecat si a venit alta acum inteleg mai binehappy Incearca sa le explici parintilor tai ca nu intelegi aceasta materiestraight face
Daca te`au pus sa dai bac inseamna ca ei te vor inteligent! Si nu te supara din cauza unei fete ea nu te iubeste cum ai zis si pr ei vroia doar sa faca misto asa sunt unele fete. din cauza asta nu trebuie sa iti urasti viata sper sa te intelegi cu parinti taikiss Bafta!

| costin46 explică (pentru Diiiaaღ):

Nu faceau misto fata care mi-a zis lucrul ala o cunosc de cand aveam amandoi 5 ani, iar parintii meu fac crize din orice, si le-am zis ca nu inteleg chimia dar mi-a spus ca sa fac meditatii mereu si sa invat intruna la chimie si de asta nu mai ma lasa nici afara si nicaieri. Nu e asa simplu cum pare eu m-am certat cu ei exact pe 01. martie si a trecut ceva de atunci si e la fel chiar mai rau

| BekaaaRebekaaaaa a răspuns:

OMG fii serios tu vrei sa te omoare Dumnezeu? Poi daca nu esti mort inseamna ca Dumnezeu nu vrea sa mori. Sii...trezeste-te la realitate cu faza cu parintii..nu e sfarsituu'! Era o vorba "Eu te-am facut eu te omor" laughing dar nu te speria ca nu e valabil in cazul tau rolling on the floor. Vezi discuta cu ei daca nu si nu. oricum intr-un fel nu au dreptu sa te dea afara si daca o fac suni la politie. Bafta zapacitu'le! big grin