| AntonioTony07 a întrebat:

Salut tuturor si bine v-am gasit. Sa va spun direct totul o sa fie despre"dragoste". Cu ce sa incep. Acum 1 an si cv prin intermediul iubitei unui amic am cunoscut o buna prietena de-a ei. Care mi s-a parut putin ciudata? Nu stiu din ce motive. Ideea este ca pe parcursul timpului( idioata exprimare) ne-am apropiat, si inca foarte mult. Pe atunci avea 16 ani. Era intr-a 10-a. Si un prieten intr-a 11-12 daca nu ma insel. Si nu prea aveam tangente cu ea. Doar cu iubita prietenului meu, dar, cu timpul am inceput sa iesim mult. Eu cu un bun amic, si ele 2. Am adaugat-o si la fr pe fb. Multe. Vorbeam, blah blah. Si mi-a spus ca iubitul ei se despartise de ea. Pt una urata cu spume. In fine. I-am fost alaturi. Toate bune. Dar nu ma gandisem ca am sa ma indragostesc de ea. Cand ieseam apropiindu-ne asa mult. Ne strangeam in brate de parca eram impreuna. Faceam chestii pe care doar cuplurile le fac. In fine. Acum am 15 ea 17, eu am trecut la liceu si voi merge la cel la care este si ea, ca sa ii fiu aproape, si este si cel mai bun liceu de aici. Ea are un alt iubit. Din severin se intalneac rar. Nu dau deralii. Dar sunt mom in care nu prea vb cu el dar cu mine da. Acum 2-3 zile el ii spusese ca relatia lor se cam raceare, am fost si eu socat. Dar am sustinut-o pt ca imi place sa o vad fericit, foarte mult. Nu vreau sa sufere. Asa ca iisunt aproape iesim din cand in cand, ne tinem de mana, ne imbratisam, ma musca,( asa isi exprima iubirea fata de pers speciale ei) si nu stiu ce sa cred, derutat sunt putintel. De aia am venit si aici. Eu sunt zodia Taur, iar ea Gemeni, zodiile astea 2 se potrivesc super, noi ne intelegem super. Si NU VRRAU SA STRIC RRLATIA ASTA pe care am cladit-o. Dar incep sa tin din ce in ce mai mult la ea. Vreau un sfat, o idee despre tot va rog frumos? Un dat cu parerea. Orice e binevenit. Mulțumesc mult anticipat. Ah, daca mai e cv, sa ma intrebati. Bye! :*

Răspuns Câştigător
| doreal a răspuns:

Daca sunteti prieteni nu are rost sa fiti iubiti. In primul rand esti mai mic ca ea cu 2 ani. Veti spune ca dragostea nu are varsta, hmm... dar totusi cam are. Poate este prima care ti-a intrat pe suflet dar nu confunda prietenia cu dragostea. Ea poate te considera ca un frate mai mic. Mai bine tine strans prietenia ca e mult mai valaroasa ca 2 sau 3 luni de iubit-iubita. Vei gasi alte fete, vei umbla dupa ele si tot asawinking. Succes.

3 răspunsuri:
| BeHappyAndSmile a răspuns:

Pai ...in primul rand trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa strici o prietenie pentru o relatie. Daca decizi sa ii spui, in caz ca ea nu simte la fel pentru tine lucrurile se vor schimba...o sa va raciti. Daca si ea simte la fel pentru tine si o sa formati un cuplu tine minte ca la un moment dat o sa va despartiti fie ca vrei fie ca nu si vei arunca o prietenie la gunoi, pentru ca putin probabil ca dupa sa ramaneti prieteni ( insa daca ramaneti prieteni ar merita). Iar daca nu ii spui nimic tu vei suferii cel mai mult.
Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca asta depinde de tine si de ea. Dar daca eu as fi in locul tau i-as spune pentru ca prefer sa regret ca am incercat decat sa regret ca nu am incercat si sa raman tot timpul cu intrebarea asta in minte. Cand sunteti doar voi o iei asa mai pe ocolite si ii spui ce simti, daca esti timidlaughing dar daca esti mai tupeist asa ii zici direct in fine vezi tu ce faci. Bafta.

| yrynukaina a răspuns:

Avand in vedere ca esti mai mic la varsta fata de ea, iar ea te place ramai langa ea. Bafta

| AntonioTony07 explică:

Va multumesc. Încă nu m-m decis ce sa fac. Oricum prietenia nu o sa o stric. Suntem foarte apropiați. Mai vreau niște păreri, apoi dau funda aialaughing. Bye! :*