| bixby a întrebat:

Salutare, sunt intr-o situatie mai ciudata, sunt in clasa a 10-a si am 6 note la o materie care are 3 ore pe saptamana. Media mea este de admitere ( 4, 77 ), dar profesoara mea vrea sa ne mai dea un test( la toata clasa ), care mi ar strica media rau, pentru ca nu am invatat nimic. Se poate sa nu vrea sa ma treaca clasa daca nu ma prezint la acel test?

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ce media ai acum la materia aia cu șase note?

| CiocSimion134 a răspuns (pentru sierra1):

Hai ca și tu te încurci oleacă Sierra

| sierra1 a răspuns (pentru CiocSimion134):

Ia zi-i nea' Simioane, dă detalii...

Râd de fiecare dată când cineva mi se adresează cu nea', fiindca sunt tânăr, chiar foarte tânăr. Mai citește o dată mesajul și concentrează-te mai mult pe ce scrie în paranteză, mai specific în prima paranteză

Nea Simioane, ia-te de mânuță cu bixby ăla de intrebă (anapoda)

| CiocSimion134 a răspuns:

Salut! Pentru o materie la care ai 3 ore pe săptămână ai nevoie de minim 7 note, deoarece se procedează după regula intrata în vigoare de acum 2 ani. Aceasta regula consta în n+3, n reprezentând numarul de ore dintr-o săptămâna pe care le ai la respectiva disciplina. Și referitor la posibilitatea de a te lasă corigent/corigenta dacă nu te-ai prezentat la test atunci da te poate lasă, dar depinde de fiecare profesor în parte. Dar am întâlnit o singura fata un profesor care sa-ti dea o nota cu care sa treci clasa fără sa faci nimic.

"Pentru o materie la care ai 3 ore pe săptămână ai nevoie de minim 7 note...Aceasta regula consta în n+3,"

nea' Simioane, te contrazici... oleacă

Unde și cum ma contrazic nea sau tanti Sierra?

A pardon. Scuze acum am observat. Da ai dreptate! Îmi pare rău dar sunt oleacă cam obosit

| CiocSimion134 a răspuns (pentru CiocSimion134):

Pardon am greșit. Ai nevoie de minim 6 note și maxim cate vrea profesorul. Teoretic ai avea numărul suficient de note deci asta înseamna ca ai trece clasa, dar e subiectiva treaba. Succes!

Noa, nu-i bai, doar e vineri treișpe