Hai ca și tu te încurci oleacă Sierra
Ia zi-i nea' Simioane, dă detalii...
Râd de fiecare dată când cineva mi se adresează cu nea', fiindca sunt tânăr, chiar foarte tânăr. Mai citește o dată mesajul și concentrează-te mai mult pe ce scrie în paranteză, mai specific în prima paranteză
Nea Simioane, ia-te de mânuță cu bixby ăla de intrebă (anapoda)
Salut! Pentru o materie la care ai 3 ore pe săptămână ai nevoie de minim 7 note, deoarece se procedează după regula intrata în vigoare de acum 2 ani. Aceasta regula consta în n+3, n reprezentând numarul de ore dintr-o săptămâna pe care le ai la respectiva disciplina. Și referitor la posibilitatea de a te lasă corigent/corigenta dacă nu te-ai prezentat la test atunci da te poate lasă, dar depinde de fiecare profesor în parte. Dar am întâlnit o singura fata un profesor care sa-ti dea o nota cu care sa treci clasa fără sa faci nimic.
"Pentru o materie la care ai 3 ore pe săptămână ai nevoie de minim 7 note...Aceasta regula consta în n+3,"
nea' Simioane, te contrazici... oleacă
Unde și cum ma contrazic nea sau tanti Sierra?
A pardon. Scuze acum am observat. Da ai dreptate! Îmi pare rău dar sunt oleacă cam obosit
Pardon am greșit. Ai nevoie de minim 6 note și maxim cate vrea profesorul. Teoretic ai avea numărul suficient de note deci asta înseamna ca ai trece clasa, dar e subiectiva treaba. Succes!
Noa, nu-i bai, doar e vineri treișpe