Din fericire ziua mea a fost in vara
. si am petrecut`o cu verisoara mea [ bf
] dormind in cort
[te`ai lege cu o raceala daca ai dormi acum in cort ] si desi am fost bolnava [pe jumate moarta =]] ] a avut grija sa fie perfect
muzica, multe dulciuri si etc. imi pare rau ca nu a fost si cealalta bf a noastra
dar te sfatuiesc sa o petreci cu cea mai buna prietena/prieten. pentru ca sunt sigura ca iti va face ziua perfecta
. [si ce daca pica in cursul saptamanii? petrece`o in weekend
] Si La multi ani!
si sper sa te distrezi de ziua ta
Salut! La multi ani!
pai ziua mea era marti si am hotarat sa o fac sambata la piscina:X si marti am iesit cu prietenii la cafea dimineata dupa am mers prin mall sa mancam... si noi fetele am mers la shoping
sambata balacealaaa
sper ca te-am ajutat cu ceva o zi cat mai placuta aaaa si inca ceva
sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti in viata
Multumesc mult
...oo super cred ca ziua ta a fost cu siguranta in vara
.ar fi genial sa ne balacim la 3 grade
) ziua mea a fost in octombrie...:d
Wow
.nu ma asteptam la asta ![]()
Uite k ar trebui![]()
inchiriezi piscina pentru o noapte
ce zici nu e tentant?![]()
Da este super sa la piscina noaptea, mai ales daca esti doar tu cei dragi tie. Eu am ocazia des sa merg la asfel de petreceri si este super... mai ales atunci cand stingem lumina la 12 noaptea si incepem sa alergam fetele prin piscina
La multi ani! Pai ziu mea a a fost vinerea si am mers la scoala...si a fost prea genial pentru ca nu am facut nicio ora
de fapt am facut vreo 2
oricum a fost superb. apoi sambata am iesit in mall cu niste prieteni la bowling si la un film...
Pentru inceput: La mult ani! pai. si ziua mea a picat in cursul saptamanii
dar seara am facut tot posibilul si am adunat cativa prieteni care erau liberi si am mers la o terasa apoi la biliard [depinde tie cum iti place sa te distrezi] bft
MâţulMov întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: