anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutari TPU!
Am o mare nelamurire si totodata o mare problema si sper sa primesc niste raspunsuri cat mai realiste si daca se poate niste sfaturi cat mai bune.
Nu am sa o lungesc prea mult asa ca o sa povestesc totul mai pe scurt.
Mi-a placut de colega de banca, ne-am sarutat in repetate randuri, numai ca ma fofilam fata de ea cand imi punea intrebari de genul "Ce facem?" sau cand ma uitam la ea fix ma intreba pur si simplu "Ce?".Tin sa precizez ca suntem clasa 12-a, iar ea a inceput sa ma placa de la sfarsitul clasei a 9-a, iar pana sa inceapa clasa 12-a aman2 am avut 2 relatii mai serioase, dar care s-au dovedit a fi de rahat.
Eu de fel nu am probleme cu emotiile numai ca mi s-a intamplat, fiind colega mea de 3 ani de zile si cunoscandu-se atat de bine, nu am vrut sa stric ceva.Intr-o foarte mare masura, faptul ca am luat-o putin pe ocolite de mai multe ori si faptul ca m-am fofilat au dus la situatia in care nu am ajuns sa fim impreuna.
Pana aici au fost toate bune, chiar si asa eram foarte apropiati si batea niste apropouri destul de directe.
Problema MARE a aparut in urma cu o luna, cand a inceput sa mi se ia cheful de anumite persoane din clasa, care au un caracter infect, iar prin asta vreau sa spun ca s-au bagat intre noi, au pus tot felul de strambe, iar acuma am ajuns in stadiul in care nu numai ca nu mai stam in banca unul cu celalalt, dar abia ne mai vorbim, iar asta o data la 2-3 zile.
Acuma, tot ce pot spune este ca, acei colegi care s-au bagat intre mine si ea, se dau la ea, de 3 dintre ei am aflat ca o plac, SERIOUS SHIT RIGHT?
Atata tot ca ei stiu cam ce s-a intamplat intre noi si stiu cam toate punctele ei slabe.
Vreau sa ma ajutati, vreau sa-si deschida ochii si sa-si dea seama ca eu i-am vrut binele in tot acest timp. Vreau sa-i pot intelege comportamentul, iar ca o completare vreau sa va zic ca atunci cand vorbim imi arunca niste priviri foarte calduroase, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, si ca si-ar dori sa iau initiativa.
Nu cred ca pot face asta, adica clar nu vreau sa ajung in friendzone si sa ma tin de fundul ei ca celelalte "muieri".
Vreau va rog niste sfaturi, ce as putea sa fac. Imi place foarte mult de ea, si din acei prieteni (BFF) care eram am ajuns de parca am fi simpli colegi.Nu-mi pasa de parerea celor din jur, dar as vrea sa-si dea seama de interesul lor si sa-si dea seama ca ei au spus multe vorbe grele dintr-un simplu motiv si anume pentru ca o placeau.
Ca o incheiere, vreau sa va zic ca am avut multe momente frumoase impreuna pe care nu le-ar uita, am avut multe obiceiuri impreuna, am fost 2 colegi de nedespartit.De placut inca ma placea in urma cu 3-4 saptamani cand mi-a spus o prietena foarte buna de-a ei ca a vorbit cu ea si ca a zis ca nu e inca hotarata pentru ca ma fofilez si pentru ca nu vrea nici sa stricam prietenia.Inevitabilul s-a produs insa, apropouri mi-a mai batut, de o mare parte din colegi nu-mi mai pasa deloc, vreau doar niste sfaturi pentru ca eu, unul, nu mai stiu ce sa fac, cum sa procedez si ce strategii sa abordez.

2 răspunsuri:
| Bucatica_Hortenzia_1977 a răspuns:

Frate nimeni nu iti citeste povestea lungana

| Ravengrudge a răspuns:

Dupa ce am stat si am citit toata povestea ta am ajuns la o singura concluzie: ia initiativa si vorbeste cu ea.
Daca nici unul din voi nu o sa deschida subiectul riscati sa va pierdeti unul pe celalalt, si din cate mi-ai povestit, ar fi mare pacat sa nu faci nimic in legatura cu asta happy tot ce pot spune e "bafta" si sper sa reusesti cumva cu ea