Intamplari penibile...Hmm...Au fost multe
Sa-ti spun cateva.
Mergeam odata pe strada si ma uitam la niste baieti (he he
)Nu eram atenta pe unde merg si deodata am dat cu capu` intr-o bara...( Ca in filmele cu prosti
) Normal ca aia crapau de ras
si eu ma simteam ca naiba
ehh...
Alta...
Eram intr-o librarie si cautam niste carti pentru un proiect.Cartile care imi trebuiau mie erau pe ultimul raft
Si erau cam ingramadite.Am incercat sa scot de acolo o carte si atunci a cazut tot raftu` cu tot cu carti peste mine.Aia de la librarie m-a pus si sa le pun la loc
Eram in parc si incercam eu sa fac figuri, scheme alea alea cu skateul
) Si mai eram cu o prietena care avea o inghetata in mana...Si nu stiu cum la un moment dat eu am cazut peste ea si peste inghetata
) Eram amandoua murdare si nu stiam cum sa ajungem acasa mai repede fara sa ne vada lumea in halul asta
)
Eram la scoala si era pauza.Si eu ma prosteam prin clasa. Dansam si cantam melodia aia ''I'm too sexy for my shirt.''
) si deodata intra dirigu in clasa si normal ca eu nu l-am vazut si am continuat sa cant
)) Toata clasa radea si eu nu stiam de ce
Abia dupa ce a inceput dirigu sa urle ''Ce faci Daiana? In loc sa inveti tu te prostesti pe aici?'' bla bla bla
) mi-am incheiat dansu` meu sexy
=
))
Doar de astea mi-am adus aminte momentan
Cel mai penibiiil...Pai sa vezi.Eram pe vremea cand ma prosteam si eu(adica fumam). Totul s-a intamplat la McDonald's.si aveam parul lung plus bretonul care ma cam enerva pentru ca imi intra in ochi.Si eram decat eu cu o fata, celelalte 2 s-au dus sa comande.Mentionez ca era vara, si stateam afara plus ca era full Mc-u
. Si eu am vrut sa-mi aprind tigara(flacara de la bricheta era la maxim, dar eu nu stiam) si nu stiu cum s-a intamplat ca mi-am dat foc la breton! omg ![]()
chiar asa...noroc ca nu observase nimeni(cred)si colega mea m-a ajutat sa sting repede flacara.Intr-un final fetele nu se mai puteau din ras.Noroc ca bretonul meu a fost decat putin parlit la varfuri.Si mirosea ingrozitoooor.cred ca ma spalasem cu tot ce aveam in casa.
Am picat intr-o balega imensa, si eram imbracata si in alb.
It was the worst day of my whole life
Pai sa veziii ![]()
eram
imi mik si eram
la bunici la tara.si mi se facuse somn. bunica intindea rufele pe sarma si m-am dus la ea sa o pun sa ma culce si ea a zis sa ma duc ca vine ea. si pana am ajunsd eu in casa am adormit in mijlocu` curtii
0
Mi-am scapat telefonul mobil la tara la bunica in wc. si a trebuit sa-l scot cu mana
Ii explicam sefului meucare e motivul pentru care m-am certat cu o colega de munca.si ea a aparut in spatele spunandu-mi. Alina te-am auzit! am simtit ca pic jos, dar nu o barfeam. ii explicam doar. dar ea a inteles altceva.imi pare rau dar nu pot schimba nimic
DianaIsHere123 întreabă:
VaNThEkaMP întreabă:
anonim_4396 întreabă: