Si de ce nu ii spui? In cel mai rau caz te refuza, dar macar stii si tu o treaba.
Sfatul meu e sa inchizi ochii 5 secunde, incefezi sa te mai gandesti "ce se intampla daca" si te duci si ii vorbesti. Nu mai sta in tacere. Exprima ce simti. O sa regreti in viitor ca nu ai facut asta. Lasa haosul sa se intple in jurul tau. Trage aer in piept, ia-ti inima in dinti si vorbeste-i. Crede-ma e mai bine asa.
Nu ești singurul (sau singura?), eu plac un băiat de 8 ani..ciudat, știu.și el mă placea pe mine dar după 4 ani s-a mutat la alta școală, in celălalt capăt al orașului și pur și simplu am încetat să mai vorbim și chiar sa ne mai salutam.Au trecut 4 ani de când a plecat și am rupt legătura.iar eu încă îl plac, inca mă gândesc la el.Ar fi multe detalii de spus, dar în principiu. doare. doare ca naiba..nu cred că te ajuta cu ceva, dar e și mai rău să știi că persoana pe care o iubești și care te-a iubit și ea la randul ei, te-a uitat, atât de simplu.Chiar as vrea sa te pot ajuta,și eu trăiesc zi de zi cu gândul că poate ne vom întâlni vreodată din nou,dar știu că nu e așa,e o prostie ce fac eu, dar nu vreau și nu pot sa ii dau drumul.
Vei întâlni pe altcineva, asta e sigur.și cel mai probabil vei uita, chiar daca poate nu vei mai avea persoana aceea, ea va fi mereu in amintirile și în inima ta, niciodată să nu uiți asta.
Iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa imi scrii.
Eu sunt baiat, stiu ca sunt putini baieti in ziua de azi care sa puna cu adevarat suflet. Insa eu nu sunt genul ala care sa isi bata joc. in fine. Chiar imi pare rau pentru tine, 8 ani e foarte rau, la mine inca nu s-a implinit nici 2 ani, insa un an e de atunci. si e greu. Te inteleg cum doare, nu ma prea pot obisnuii cu ideea ca voi intalni pe altcineva, pur si simplu nu vreau sa ramana o amintire, vreau ca ea sa fie pentru todeauna, nici numai stiu ce sa scriu
Iti doresc mult noroc, fi puternica nu renunta. sunt sigur ca inca mai exista speranta. ai grija de tine!