| nyklollipop a întrebat:

Sunt clasa a8-a si pana acum nu prea am avut rezultate bune la invatatura si am zis ca nu e tarziu niciodata sa ma pun cu burta pe carte. spunet-mi cum sa fac sa am mai mult timp sa invat si sa imi fac temele si sa invat mai repede adica sa pricep mai bine... Fundita

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca vorbesti despre matematica iti spun din start sa te lasi.Sa nu intelegi ca te descurajez, nu am niciun avantaj sa fac asta, dar din proprie experienta iti spun. Daca nu iti intra in cap pana termini generala la liceu esti terminat.Eu nu am matematica ca materie de profil si totusi invatam de sar dracii din noi.Sunt doar doi copii care au 9 la matematica, restul de la 7 in jos
E timp pentru toate.Eu sunt de parere ca poti recupera la orice, insa la matematica e mai dificil

| gigiro a răspuns:

Pana nu recuperezi tot ce ai pierdut, nu se pune problema.La fel fac si parintii.Lasa ca se rezolva mai tarziu.Nu e adevarat!

| Pau a răspuns:

Si eu acum sunt tot clasa a 8-a si sunt exact ca tine, adica nu prea m-am obosit sa invat nu stiu cat... dar mi-am dat seama ca acum, in a 8-a imi va fi foarte greu, dar cum ai spus si tu:niciodata nu e prea tarziuhappy
asa... tinand cont ca vei avea examene pentru intrarea la liceu, daca vrei sa intri la unul calumea ar fi foarte indicat sa inveti foarte serios...
Prin a putea invata ca sa intelegi si sa iti faci temele, ai nevoie de timp...deci va trebui sa lasi putin distractia deoparte, macar pana ce treci cu bine de a 8-a si intri la un liceu bun! Si atunci cand inveti, nu trebuie sa ai telefonul la indemana, tv-ul aprins, nici calculatorul sau altceva care sa te distraga de la invatat, pentru ca de obicei aste sunt cauzele principalelaughing adica la mine astea sunt
Daca o sa le lasi pe astea deoparte, o sa inveti repede si o sa mai ai timp si pentru altele.
Succes la scoala!:*

| purpleice a răspuns:

Pai incearca sa fii foarte atenta in clasa, sa-ti organizezi bine timpul.de exemplu, de la 4 la 6 imi fac temele de la 6 la 7 imi invat, ca sa ai timp sa inveti, dar ca sa ai si timp pentru tine.in rest nu stiu invata-ti tot timpul lectiile, fa-ti tot timpul temele, cam atat.succes

| virtuallove a răspuns:

Pai trebuie sa fi si atenta la ore. Din clasa prinzi destul de mult. Acasa poti sa iesi doar in weekend daca vrei sa inveti. Sau daca iesi poti o ora sau doua. Cand inveti inchide calculatorul sau televizorul ca sa nu te distraga nimic. Succeswinking