| bldfr3ak a întrebat:

Sunt fata si am 15 ani. Am o problema care devine din ce in ce mai apasatoare. Pana acum nu am avut niciun prieten, o persoana fata de care sa-mi arat afectiunea cat pot de tare sau sa simt ca iubesc. Pana acum nici nu mi-am dorit si am zis ca astept sa vad cand se va intampla, dar timpul a trecut si eu simt ca nu mai rezist. Cum sa-mi potolesc aceste nevoi fara sa imi caut cu disperare un prieten ca sa pot astepta in continuare persoana potrivita? Am vorbit recent cu un baiat care imi trimitea pupici si vorbea frumos cu mine, mi-a zis ca m-a vazut la liceu, imi dadea like la poze. I-am aratat si eu ca il simpatizez dar apoi nu mi-a mai scris, desi nu se schimbase nimic in felul lui de a-mi vorbi. Chiar incepusem sa prind sentimente pentru el, zambeam in continuu cand vorbeam cu el si ma mai uitam peste conversatii. Cu el mi-as fi dorit sa am o relatie, dar acum nu ma mai baga in seama....va rog, ajutati-ma cu niste sfaturi...

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Unele lucruri e mai bine sa nu le grabesti, chiar daca-ti doresti acel lucru.
Daca te grabesti te poate afecta negativ pe viitor, mai mult decat daca nu l-ai fi facut deloc.

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca nu puneai varsta chiar la inceput puteam sa jur ca o disperata de 50 de ani a scris asta. Dar de fapt avea doar 15

| immaBeast a răspuns:

" dar timpul a trecut si eu simt ca nu mai rezist "
Ce timp a trecut?
Ai doar 15 ani, ai scris fraza aia de parca ai avea vreo 35, 40 de ani si nu ai avut pe nimeni niciodata. laughing
Acum serios, te inteleg perfect, dar...ai doar 15 ani, nu o sa mori ca maine, inca esti un copil, relaxeaza-te, o sa ai timp si pentru baieti.
Poate asta o sa te faca sa te simti mai bine / sa te amuzi putin : Eu am aproape 20 de ani, si inca nu am prietena, cum crezi ca ma simt eu? laughing ( de fapt..ma simt oarecum bine, sunt major, parintii nu ma mai bat atat la cap, nu am pe nimeni care sa ma intrebe unde sunt, ce fac, cu cine, etc laughing )
Cat despre baiatul ala...nu stiu, il cunosti in realitate?
Mai vorbeste cu el, habar nu am, insista putin, da-i de inteles ca il placi ( daca il placi cu adevarat ), nu stiu, poate nu vrea sa fie prea insistent cu tine, parerea mea.