Devino si tu mai sociabilă
tupeista
indrazneata
, in limitele bunului simt(desigur)
lasa emotiile deoparte! Bagami-te in seama cu lumea, din juru' tau
. distreazami-te
Pai ar trebui sa incepi prin a afla ce te opreste sa ai mai multi prieteni poate.Esti o fire mai retrasa, timida, nu ai timp, te dezgusta oamenii, etc. Daca ai localizat problema poti incepe sa lucrezi la ea.Si oricum, nu cred ca ai prietenii buni, pentru ca nu`ti trebuie mai mult de 1 ca sa te simti bine si sa nu te plictisesti.
Ca si sfaturi generale: apuca`te de un sport sociabil sau mergi la o sala, gaseste`ti un hobby care sa fie impartasit si de alte persoane, fa voluntariat, gaseste`ti un job daca iti permite timpul.Toate acestea iti pot oferi o gama larga de oportunitati sa intalnesti noi persoane si poate prieteni pe viitor.
Cum a zis tipul asta de mai sus "distreazami-te"
))
Cei care au prieteni știu să își facă pentru că o au în caracter să fie sociabili. Oricine cred eu că ar trebui să știe cum să își facă prieteni dacă nu e bătut în cap însă problema e dacă o are sau nu în caracter.
Gaseste, in primul rand, cauzele. Esti tacuta, esti antisociala, ai un caracter care lasa de dorit, nu-ti respecti promisiunile, te enervezi repede, esti agresiva? Cu alte cuvinte, gandeste-te de ce altii au prieteni si tu nu ai. Dupa ce ai identificat motivele, lucreaza pentru a schimba ceva. In orice caz, in general, iti recomand sa fii prietenoasa si sa nu incerci sa pari altcineva. Daca esti mai timida, incearca sa iesi putin din zona de confort si sa dai curs invitatiilor in oras sau in alte locuri ale prietenelor.