Pai de ce sa nu zica, e un lucru minunat, cred ca radiaza de fericire, oricum cred ca va fi o miresica foarte frumoasa cu burtica!
Poate ca ea nu intelege de ce nu vrei sa afle nimeni. Explica'i faptul ca esti fericit ca veti avea un bebelus( care e cel mai minunat lucru care ti se poate intampla), dar vrei sa se stie acest lucru dupa ce va veti casatori. Sunt sigura ca va intelege!
Ce contează părerea rudelor? Dă-i voie să se bucure, este primul ei copil[cel mai probabil
].
Nu e nici o rusine, lasa femeia sa se bucure si sa strige in gura mare. E destul de dificila perioada de sarcina ca sa o mai stresezi si tu cu tacearea impusa. Si ar fi si pacat. Strange din dinti si lasa pretentiile absurde. Mai bine lauda-te si tu in toate partile cu noul tau bebe.
Bună.
Și de ce să nu spună? O pui să facă întrerupere de sarcină că nu ești pregătit sau ce?
Bucură-te alături de ea că puteți fi părinți!
Casă de piatră și un bebeluș sănătos.
Pa, pa.
Nu o pun sa faca intrerupere de sarcina, si eu sunt bucuros insa rudele nostre sunt de parere ca bebele trebuie facut dupa nunta s. a. m. d insa ma voi bucura alaturi de ea ce conteaza, un copil e bine venit!
anonim_4396 întreabă: