| Andreea201329cu a întrebat:

TPU! Nu va pot descrie ce simt acum:tristețe maxima,dezamăgire și tot ce e mai rău(sunt adolescenta). Intr-o zi acum vreo două zile căutasem un plasture prin toată casa fiindcă mă tăiasem la deget când tăiam o roșie și știam că o să pot să găsesc un plasture in gentile mamei(mama era plecată in Portugalia și nu și-a luat geanta pe care o purta cu ea in Romania) și când căutam am dat de un pachet de țigări.M-am facult galbena la fata și am avut un atac de panica, multi nu vor înțelege asta, dar la mine in familie fumatul a fost considerat cel mai groaznic lucru, cel puțin din partea tatălui, un om superb care în 50 de ani nu a pus niciodată gura pe ele,făcând și diferite campanii și pur și simplu vorbind despre fumat zilnic și să nu punem niciodată gura pe el,că îl urăște din toată inima mea,că nu înțelege ce e așa fain sa scoți un fum pe gura (nu va pot explica cat de mult urăște fumatul),iar eu pentru asta am inceput sa îl urăsc și eu cu sora mea mai mare și chiar făceam glume la un moment dat cum ar fi sa aflăm că cineva din familia noastră fumează.I-am spus surorii mele ce am găsit,ne-am panicat amandoua și am zis sa stăm vreo două zile,inițial spunând ea că va vorbi cu mama,dar astăzi când am văzut că mă simțeam din ce in ce mai abătută,tristă am zis asta e, o voi intreba și chiar așa am făcut, i-am explicat tot și că știu că am greșit și știu că nu am ce sa fac in gentile ei, intelegandu-ma și spunandu-mi că face asta de doi ani și să fac orice sa nu afle tatăl.Il iubesc pe tata mai mult decât orice, e un om superb și îmi e atât de greu sa știu că mama trebuie să păstreze așa multe secrete fata de el și plâng de o ora, umflata toată la fata și știu că majoritatea nu mă veți înțelege, dar ce simt eu e groaznic și știu că nici nu vrea sa se lase.Mai aveam și alte probleme înainte, dar parca asta mi-a pus capac, sa vad de la o persoana de la care mă aștept cel mai puțin să fumeze...e nasol.Si parca când vorbesc cu tatăl prin mesaje mă gândesc doar la ce face mama și răspund mult mai repede doar ca sa scap.Maine ei vin acasă și eu cu sora mea nu ii vom spune nimic tatălui, dar în același timp vreau sa afle ca sa fiu împăcată cu mine, dar după voi avea o ura din partea mamei și e și posibil să le stric puțin relația la cate discuții am avut...

4 răspunsuri:
| MAteiLaAjutat a răspuns:

Tine minte in viata vorba asta: "Tradarea nu vine niciodata de la dusmani.". Asta e, mama ta v-a tradat pe toti, e normal sa fi suparata. Dar acum intrebarea este: Ce mai ascunde mama ta de tatal tau?

| darrio2007 a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Cauciucuri?

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru darrio2007):

Orice e posibil.

| MercyAngel a răspuns:

Nu e frumos ce face mama ta. Ar trebui să-și asume responsabilitatea faptelor, mai ales că e o femeie în toată firea. Se spune că minciuna are picioare scurte. Adevărul va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu.