Tu nu mai ai de ce sa te bagi.Ai avertizat'o, acum mai bine ar fi sa nu mai vorbesti cu ea, pentru ca o prietena adevarata nu ti.ar face asta
Cand erai tu cu el, ea ti. a spus sa te desparti de el.nu? acum spune. i si tu acelasi lucru, de ce ti. a spus asta? sa fie ea cu el? mai bine ai vorbi deschis cu ea.
Fiecare doarme după cum îşi aşterne, ai avertizat-o, n-a vrut să asculte, se pare că n-a învăţat nimic din experienţa prin care aţi trecut, deşi ea a ieşit mai "şifonată" decât tine.Nu poţi face binele cu forţa! Bravo ţie că te-ai distanţat de ei, vezi-ţi de viaţa ta, pentru a ei e singura responsabilă... Dacă insişti, va crede că regreţi despărţirea de fostul tău prieten, că încerci să bagi strâmbe fiindcă vrei s-o împiedici să fie fericită şi se va încăpăţâna să stea cu el.Las-o în pace şi poate-poate se va trezi la realitate...
'sigh', ce prietena ti-ai facut.Las'o sa invete singura ca pana nu greseste nu se invata minte.
'sigh' ce prietena ti-ai facut.Las'o sa invete singura ca pana nu greseste nu invata.La sfarsit o sa iti dea dreptate.
Pai daca prietenul lui a violat-o. Daca o sa incerce si el? Cum a incercat si cu mine, dar n-a reusit.La cat a plans ca nu avea bani de pastile.Parca mi-e mila de ea
Zice ca eu am fost fraiera ca l-am lasat, ca era baiat frumos
Ai facut foarte bine ce-ai facut.Ai incercat tot ce se putea. Daca ea e incapatanata, nu e vina ta. Tu i-ai fost o prietena buna insa, ea nu ti-a fost.Ai avertizat-o, da' pana la urma, stie relatia dintre tine si fostul' si stie problemele.![]()
Las'o in pace.Ca tot ea se va intoarce la tine.
Caci, prietenul adevarat la nevoie se cunoaste. ![]()
Ma bucur ca ai scapat de ala! :*
~ Missouri.