| boro a întrebat:

V-ati inselat iubitul?hee hee. In ce conditii si care au fost consecintele?happy

Răspuns Câştigător
| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Deh, sa fiu sincera blushing l`am inselat odata (pe fostul iubit) big grin Cu, cel mai bun prieten al lui blushing
Consecinte: M-am certat cu amandoi...Partea buna e ca acum sunt cu fratele celui mai bun prieten al fostului meu iubit (1 an si 4 luni) stiu, sunt nesimtita dar nabig grin

6 răspunsuri:
| Mamamare a răspuns:

Nu... Daca vrei sa ai prieten eu spun ca ar trebui sa tii la el, nu sa mergi cu alti!
happy

| St!L a răspuns:

El ce inseamna pentru tine daca il inseli?

| Sara a răspuns:

Cand spui iubit deja e ft mult. Cum ai putea sa iti inseli iubitul? Dragoste e atat de frumoasa, sublima, iar pentru o atractie sexuala si un moment de placere oferita de alt barbat nu se poate distruge acest frumos sentiment si o inima de barbat. Nu as accepta asa ceva, nici nu ma gandesc sa intru in patul altuia si gandul sa imi stea la barbatul meu. Imi place sa fiu in patul lui alaturi de el.

| zorialbi a răspuns:

Nu l-am inselat si nici nu l-as insela.

| inna a răspuns:

Nu si nu as face asta indiferent daca tipul cu care l'as putea insela ar fi Justin Timberlake...laughing

| Crs a răspuns:

Da, pe un fost prieten, am fost vreo 7 luni impreuna si l-am inselat cu fostul prieten cu care fusesem vreun an. dupa aceea ma despartisem de cel cu care eram si m-am impacat cu cel cu care l-am inselat big grin. A fost singura data cand am inselat si mi-am jurat ca nu mai fac big grin

Întrebări similare