| Noname_3824 a întrebat:

Va rog ajutati-maaaaaa crying(! am aflat azi ca am paduchi si nu stiu ce sa facccccc.crying(((((((( Va rog spuneti-mi niste solutii chestii naturale oriceeee dar sa scap de ei crying((((. Fundaaaa si vot la toateeee crying( Am nevoie de voi urgent va roooooooooooooooog!crying((((((((((9

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai solutia perfecta ar fi sa te tunzi cat ma scurt si sa ceri de la farmacie [exista ceva special pentru paduchi]sau pui in aplicare varianta clasica...te faci cu petrol in cap si ti acoperi capu cu o sapca stai o ora apoi te speli,apoi sa pui pe cineva sati taie firele de par care au oua pe ele[e un pic de lucru dar numai asa poti scapa de ei, am avut si eu cand eram mai mica, asta nu-i o rusine]paaa

| LarissaMouse a răspuns:

Buna! pai, mergi la doctor si spune-i sa iti dea o reteta pentru a scapa de ei.cred ca o sa iti dea un sampon.sau daca nu vrei sa mergi la doctor, megi direct la farmacie si o sa iti dea persoanele de acolo ceva.in schimb daca iti e rusine sa megi tu, spune-le parintilor tai sa mearga. ceaw!

| MMihai a răspuns:

Te dai cu gaz / petrol lampant ( sau dacă nu ai de unde să cumperi gaz, petrosin amestecat cu ulei sau cu motorină amestecată cu ulei alimentar sau eventual cu benzină amestecată cu ulei alimentar sau neofalină amestecată cu ulei alimentar )
și te piepteni cu un pieptene foarte foarte des.
Te dai cu gaz de mai multe ori și îl lași să își facă efectul 1-3 ore.
Trebuie să te ajute cineva!
Asta pe părul capului.
Trebuie să te dai peste tot cu gaz și tai foarte scurt părul de jos și de la sub brațe, sau chiar te razi și în zonele respective.
Ai și ceva păr pe corp și acolo trebuie să dai cu gaz!
Deci trebuie să dai cu gaz peste tot!

Trebuie dat cu aspiratorul peste pot ca să nu mai fie păduchi sau ouă de păduchi, iar conținutul din sacul aspiratorului, ar trebui ars!
Trebuie fiartă lenjeria, hainele, chiloții etc.
După asta repeți treaba cu gazul, pentru părul de pe cap!
După asta, după 1-3 ore faci duș și te speli de mai multe ori, ca să nu mai puți a produse petroliere!
După asta în ziua următoare faci din nou duș și dacă nu mai puți te duci la frizer și te tunzi cât se poate de scurt, pentru o fată!
După ce te-ai tuns foarte scurt, mai repeți figura cu gazul, încă o dată și apoi faci curat ca lumea, prin toată casa, și schimbi lenjeria de pe pat!

| MMihai a răspuns:

Nu am auzit de utilizarea alcoolului medicinal, ca să scapi de păduchi.
De fapt alcoolul medicinal poate sau nu poate să aibă efect asupra păduchilor și a ouălelor de păduchi!
Dacă dai cu alcool pe pielea care nu prezintă răni, nu se întâmplă nimic.
Poate și alcoolul medicinal să aibă o influență rea asupra păduchilor, dar nu am idee, despre așa ceva!
Poți să te dai și cu alcool pe trup, dar nu știu de așa ceva.
Rău nu are ce să facă alcoolul medicinal, eventual să nu folosească, la scăpat de păduchi!
Gazul este un produs petrolier mai grăsos, deci este ceva cât de cât mai gras la pipăit!
Neofalina și benzinele sunt prea subțiri și trebuie amestecate cu o grăsime, să zic cu un ulei alimentar.
Scopul grăsimii pe păr este ca să cadă lindenii -ouăle de păduchi--și dacă dai numai cu neofalină nu faci mare lucru, că este mult prea subțire!
Produsele de la farmacii trebuie să fie scumpe.
Cu un litru sau cel mult 2 de gaz ai scăpat cu totul de păduchi, iar gazul este mai ieftin decât benzinele.
Când folosești produse petroliere sau dacă și dai cu spirt, să nu te prindă tocmai atunci fumatul, că riști să faci un incendiu!
Oricum trebuie să îți anunți familia că ai păduchi.
Păduchii adulți și ouăle lor, -lindenii-sunt împrăștiați acum, prin toată casa voastră.
Trebuie neapărat să folosești un pieptene f fff foarte des pentru a scăpa de lindeni!
Produsele petroliere aplicate pe piele ustură și irită pielea, dar asta este!
Lindenii și chiar și păduchii, sunt foarte rezistenți și de aia trebuie aspirat prin toată casa!
Trebuie fierte lenjeria de pat și cea personală și chiar și hainele!
Citește și de pe Net cum se scapă de păduchi dar singurele remedii reale, sunt gazul și curățenia totală!

| Gstefan a răspuns:

Ahahaha, paduchioasa.

| aHaHa_3297 a răspuns:

Te tunzi cheala, apoi iti freci capu' de smirghel.
Cat de prost sa fii sa ai paduchi?!

| Florii_2470 a răspuns:

Numai radeti de ea. POate si voi ve`ti avea ca eawinking.

| mary4567 a răspuns:

AHaHa nu este proAsta. prost esti tu ca spui asta : in caz de nu stiai paduchii se pot lua sau ii poti capata de la apa de fantana, sampon etc. pentru a scapa de ei cauta gaz -este un lichid cu care te speli pe par iar apoi stai cateva ore si dupa aia te speli pe cap de mai multe ori cu sampon sa iasa mirosul. Merge sigur, trebuie sa incerci... stiu multe persoane care au facut asta si a mers. Succes! FUNDA?

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| Eve_5601 a răspuns:

Buna.Avand in vedere ca asta e o chestie cu care te jenezi,spune-le alor tai de asta, eventual mamei tale.Un prim pas ar fi ca aceasta sa ceara un sampon cat mai eficient, asta daca nu doresti sa apelezi la metode mai drasticesad.

| RuxiTurquoise a răspuns:

Buna:*am auzit ca pentru asta trebuie sa iti dai pe par cu balsam apoi dai prin par cu un pieptan foarte des.O alta solutie ar fi sa dai cu alcool sanitar(spirt) si ii omoara.Daca nu,exista sampoane specialehappy. Anyway,dupa ce faci un astfel de tratament,ia unul si apasa cu unghia pe el. Daca pocneste e inca viu,daca nu, ai scapatbig grin(stiu ca e ingrozitor, dar nu ai ce pierde)succes:*

| Noname_3824 explică:

Apropo sunt fata crying(