| Bxbsjajl a întrebat:

Va rog! Am o mare problema. Mi-am cumparat cartea "Intreab-o pe Alice". Am citit rezumatul de 5 ori, dar nu am vazut si partea cu drogurile. Nu stiam despre ce este vorba. Credeam ca pur si simplu este vorba despre jurnalul unei fete, gen "Intamplarile unei pustoaice" dar mult mai. de 15 ani. Nu stiu cum sa ii descriu cartea mamei, nu stiu daca trebuie sa o citesc acum sau cand o sa am mai mare varsta. Am 12 ani, desi gandesc mult mai diferit fata de varsta mea. Nu sunt o copilaroasa. Percep lumea cu alti ochi. Doar ca. ma simt ciudat. cu mama. Nu pot sa ii zic despre ce e, si nici nu vreau sa o mint! Vreau o solutie... urgent. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| FaraNume1245 a răspuns:

Mai bine o citesti. Pe langa faptul ca iti dezvolti vocabularul si toate cele, n-ai de unde sa stii daca o sa-ti prinda bine unele informatii de acolo, mai ales ca droguri gasesti peste tot.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Hmmm... ciudat - e de fapt mai mult despre droguri decât despre orice altceva.
Oricum, îi poți spune mamei despre ce e vorba, o poți și citi (deși nu e tocmai cartea pe care a recomanda-o unei preadolescente. Dar a ce programe TV sunt în ziua de azi, și la ce se află și e net, deja e superfluă orice interdicție.
Cea mai bună soluție cred că ar fi s-o rogi pe maică-ta s-o citească ea prima și să decidă ea (care te cunoaște cel mai bine) dacă și mai ales când să o citești și tu.

| Bxbsjajl explică (pentru mihai69):

Chestia e ca am auzit ca tipao sa faca prostii pentru droguri. ca o sa faca viol in grup. etc. Partile acestea sunt multe, sau. doar povesteste scurt despre ele?

| mihai69 a răspuns (pentru Bxbsjajl):

Sunt destule. Nu vreau să dezvălui mai mult - ce plăcere ai pe urmă să citești o carte al cărei rezumat deja îl cunoști?!?