| Revenge666 a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati! Am 15 ani si am pieptul mic.Alte fete il au mare, ca un adult! Sutien nu port ca nu imi trebuie, ca am piept mic.Ce as putea sa fac ca sa mi se vada si mie decolteul ca la alte fete? Vreau si eu si imi place!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Stiu fete carora le-au crescut sanii si la 17-18 asa ca nu dispera.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i cazul sa iti faci problemeinca, esti tare micuta la 15 ani, cand abia incepi sa te dezvolti.
Discuta cu mama ta si iti va explica ca asa a fost si ea, ca i-au crescut sanii mai tarziu, peste ani, ca dezvoltarea ta este ca si a ei, mai inceata, ceea ce este mai normal pentru unele fetite.
Totusi, la ce-ti trebuiesc sani mari? Esti inca copil si nu-i nevoie sa alaptezi sau sa ii etalezi prin baruri, sau discoteci!

| Violleta2022 a răspuns:

Totusi, nu am inteles ce fel de ajutor vrei de la noi?

| Revenge666 explică (pentru Violleta2022):

Nu mi se pare normal, am vazut la alte fete ca au si eu nu am si va cer parerea

| Violleta2022 a răspuns (pentru Revenge666):

Ce nu ti se pare normal, ca tu nu ai sani la 15 ani, sau ca nu estid ezvoltata ca altele?

Pai, de vina este mama ta! Ca pe mama ta o mostenesti genetic!

Din pacate, sanii nu s epot imprumuta si nici creste daca le pui vreo crema sau apa pe ei, fac parte din corpul tau caruia nu-i dai probabil ceea ce trebuie.
UN sport de exemplu te va ajuta sa te dezvolti mai repede!
In viata, trebuie sa stii ca sunt lucurui pe care nu le putem avea!
Nu putem fii perfecti, nu putem avea sani mari si penisuri lungi cu totii, marea majoritate au aceasta problema si totusi sunt fericiti cu ceae ce au.
Invata sa traiesti cu ceea ce ai, invata sa lupti ca sa obtii mai mult., Vrei sani si sa te dezvolti mai repede? Apuca-te de un sport serios si intr-un an vei fii complet transformata!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Implant cu silicon cand ai sa fii majora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nenorocire pe capul la unii. Nu ai ce face daca mama natura nu a fost mai darnica. Poate silicoane dupa ce faci 18 ani daca esti atat de obsedata de balcoane mai mari.

| NadarraXD a răspuns:

Sutien cu burete mult, mult. Dar ti-as sugera sa profiti de ce ti-a dat mama natura si sa iti iei un top de ala cu "no tits, GOOD S#X"