Eu nu imi iau ghiozdanul in prima zi de scoala deoarece am primit cartile inainte de vacanta, dar tu daca nu ai primit cartile cel mai bine ar fi sa il iei
. Succes la scoala!
Buna! fiind in clasa a 12a nu mai primesc carti de la scoala, ci mi le voi cumpara eu in primele dpua saptamani, asa ca nu am pentru ce sa-mi iau ghizadanul cu mine. Imi voi lua o poseta de dimensiuni medii, in care imi voi pune un pix, un carneetel, o oglinda, un ruj, un pachet de servetele si cam atat. Insa, daca esti intr-o clasa mai mica de a 11a te sfatuiesc sa-ti iei cu tine ghiozdanul ca sa-ti pui inel manualele. SUcces la scoala!
Si normal, unde pun cartile
?
))Si ca sa nu ma duc cu el gol imi pun un caiet si un pix ca sa notez orarul
))
Nu. Imi iau o gentuta micuta, pentru mobil, un caietel si un pix. Manualele le pu intr-o puga!
Daca te referi la cumparat
, nu, il iar cu vreo 2 saptamani inainte de scoala, iar la scoala sigur ca il duc, imi ce mi-as ppune cartile?
Buna,
Eu intru in clasa a11-a si nu mi-l iau pentru ca nu mai primim carti, acum depinde in ce clasa intri, pentru clasele a11-a si a12-a nu se mai dau manuale. Daca intri intr-o clasa mai mica te sfatuiesc sa iti iei ghiozdanul deoarece in prima zi, dupa festivitatea de deschidere a anului scolar fiecare diriginte merge in clasa lui, unde imparte manualele elevilor.
Nu uita sa iti iei si un caiet de notite si un pix/stilou pentru a-ti nota noul orar.
Mult succes in noul an scolar!
Funda?
Ancuta7878 întreabă:
user643890655 întreabă: