anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbesc cu o fata de o luna, dar sincer nu stiu ce sa vorbesc cu ea pe messsenger, este genul de tipa mai rece, nepasatoare pui mei.
Aveti ceva idei? Si are 16 ani aproape

6 răspunsuri:
| Bridgit15 a răspuns:

Gaseste subiecte in comun cu ea. Intreab-o ce ii place, ce nu. Intreab-o ce a facut in ziua respectiva, daca e bine, chestii din astea.
Sper ca te-am ajutat, daca mai ai nevoie de ceva, da-mi mesaj.

| Strongerthanyou1 a răspuns:

In primul rand vorbeste-i politicos, altfel se va distanta si mai tare de tine! Deschide anumite subiecte de discutii, sa-i ceri parerea despre ceva anume, intreab-o despre hobby-uri, pasiuni, si ceea ce-i place! Ii mai poti face si cate un compliment dar sa fie real, poti discuta despre actori, scoala, despre viata chiar, si incearca mai multe subiecte, apoi vei observa care o intereseaza mai mult ca sa stii pe ce sa te axezi, asa ii vei capta atentia!

| OldSoul a răspuns:

Cauta alta, asta e defecta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bridgit15):

Da stiu mersi. Dar ea nu prea zice nimic. Am vazut si noi ca relatia nu merge, ea zice ca sa o lasam asa cum este. Gen ne trece. Intelegi? Nu e ok zic eu. Si e rece, ***

| Bridgit15 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca relatia nu merge... Cel mai ok ar fi sa o terminati, daca ea nu se deschide "relatia" asta nu o sa duca nicaieri.

| RAY a răspuns:

De ce stai in una? vb cu mai multe