| Otipa999 a întrebat:

Vorbesc cu un tip de ceva timp și el... Ba e ocupat, ba e cu serviciul, ba apare alt motiv. Apoi îmi spune că are nu știu ce job și că are bani, dar nu-și permite să meargă două ore cu mașina ca să ne vedem față în față. La început am crezut că are pe cineva, mai ales că îmi trimite mesaje dimineața și noaptea, după ora 12. Voi ce părere aveți? El zice că eu sunt cea paranoică

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Posibil că da.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca are deja pe altcineva cu care iese si petrece timpul, evident intorcandu-se acasa dupa 12 noaptea, cand trimite mesaje inainte de culcare sau la trezire.
Da-i pace astyia si cauta-ti unul din orasul tau!

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai el are un anumit program in care poate sa vorbeasca cu tine si aparent, nu poate veni la tine dintr-un oarecare motiv.

Tu trebuie sa-i spui ce program ai tu si cand esti tu disponibila. Iar daca programul vostru nu coincide, atunci nu mai are rost sa continui relatia. E evident ca el nu poate sau nu vrea sa lase de la el din motive personale, si banuiesc ca nici tu poate nu vrei sau nu poti sa lasi de la tine.

In plus depinde si de programul lui de lucru. Poate pur si simplu nu isi permite timpul. Pana la tine face 2 ore cu masina. Si mai stati cateva ore sa va vedeti, iar apoi el va face alte 2 ore inapoi cu masina. Adica el practic trebuie sa-si iroseasca o zi intreaga din timpul lui pentru a te vedea. Si lucrul asta poate nu si-l permite.