Ce-ai patit papusa de te uiti urat? Ai ceva cu mine sau e doar teama de sine ca sunt mai buna ca tine?
Tin langa mine doar pe cine iubesc, de restul ma folosesc![]()
Nu vreau sa fiu ca nimeni, Nu fac ce mi se impune. E foarte simplu stii, E doar felul meu de a fi!
Ea e ca aerul dar te lasa fara respiratsie. Blonda,/bruneta ochi albastrii, sursa ta de inspiratsie!
Educata de destin.Simt mult si arat putin!
Poate privirea ta discreta si zambetul dulce, Poate corpul sau alcoolul din sange :X
Draga mea nu ma privi cu ura`! Te iubeste dar eu sunt mai buna`
!
Ce crezi tu...Conteaza mai putin pentru Mine! Oricum fac Tot ce Imi vine...Nu urmaresc chiar sa va displac, dar refuz mereu sa va fac p plac`!; x
Si Tine Minte, O Fata Loveste Prin Fapte, Nu Prin Cuvinte
Femeia Cand Isi Propune Ceva... Poate Traversa Fundul Marii Cu Tigara Aprinsa In Gura!
Femeia perfecta e plictisitoare iar barbatul perfect nu exista!
O femeie frumoasa este ca un ziar bun. admiratorii ii fac publicitate!
Trebuie Sa Te Pricepi Sa Fii Zeitza }{ Dar Totdeauna Cu Gratie
Luxul Tine De Bani }{ Elegantza Tine De Educatie
Cand se uita o femeie la tine, sa fii mai fericita decat atunci cand se uita un barbat
Sunt o bucurie pentru cei care ma plac... si o preocupare pentru cei ce ma invidiaza
Sper ca iti ajung
• oricât ati încerca. voi nu sunteti ca mine!
eu sunt mai bunã ca voi, si asa o stitsi bine![]()
• ce ziceti voi? stiti bine cã nu-mi pasã. voi sunteti multe, eu sunt doar una, dar la toate vã dau clasã! :X
• fetele. incercatsi si va controlatsi
. chiar numai pe mine ma invidiatsi? :O
• Priviti...admirati...eventual salivati! Dar va rog, NU DERANJATI!
• stiu ca vreti sa fitsi ca mine, dar gelozia voastra? zãu cã nu tine [-x
• îtsi dai prea multă importantsă, când, de fapt, esti doar o zdreamtsă! ![]()
• nu o să mă supăr pe tine. n-am de ce. că s-asa esti mai urâtă ca mine ![]()
• sunt mult prea dulce ca să fiu light.
• nu vă mai consumatsi. la nivelul meu, tot nu vă ridicatsi! ![]()
• Sunt frumoasă si isteatsă si toate mă invidiază... Le transmit de la distantsă că cine nu mă place e o zdreamtsă!![]()
• Am corpul de felina, privire si piele fina, ochii de vipera veninoasa, caracter de bruneta norocoasa`
• fetele cumintsi ca mine scuipa `. fetele rele ca voi, inghit ![]()
• Ce ai tu acolo jos, nu e de niciun folos. Ce am eu, e dorit mereu!
• diferenta dintre mine si tine? eu n-am sange de tarfa-n vine!
• geloaselor, fitoaselor. prea putin imi pasa! :O vorbiti-ma cat vreti, barfele voastre imi dau importantsa!![]()
Ce-ai patit papusa de te uiti urat?Ai ceva cu mine sau e doar teama de sine ca sunt mai buna ca tine?
TU ma aShteptaY sa vIn...caci asa aM prOmiSs`. dar acO0m eU sOnt cea cU telef0nUl inchiSs`!
***Tu ma aShteptai Sa vin...cacI asa am pr0miSs`. dar acUm. eU sunt cea cU telefOnUl inchIsS`!:p
Cei care te critică nu vor decât să te schimbe… pentru că văd în tine ceea ce ei nu au să fie niciodată!
te voi lasa sa-ti cauti un drum spre fericire
un drum pe care eu nu am dreptul sa-l pasesc si daca in calea ta ai sa gasesti iubire aduti aminte de minepoate si pe mine mai iubit putin poate a fost o gluma, gluma de destin poate dragostea vrei sa o incerci dar orce ar face soarta te voi lasa sa plec![]()
![]()
fii atenta."Dragutza si fitoasa si la zdrente le dau clasa ca tine vad pe zi 10 stilul tau ma lasa rece. din grupul pustoaicelor. tu te-ai dat la. SEFA LOR" 2. fytzoasa cat se poate tupeista pan' la moarte ingrijita si stilata. sunt. O FATA ADEVARATA mai vrei? uite id-ul meu: maria.macarov
si crede-ma ca eu stiu status de-astea DOAR pentru ca sunt in aceeasi situatie ca tine, din kate am inteles Bafta
botik_3241 întreabă:
anonim_4396 întreabă: