anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Web developer platit la 14-16 ani? Am vreo sansa? Nu cred ca are nimeni incredere intr-un "pusti".
Ma gandeam la proiecte freelance.

13 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Dupa cum ai spus si tu, daca ai dezvaluit varsta. cam greu. Poate doar sa fii platit prin card (si acesta facut de parinti) pentru serviciile tale si sa poti sta in anonimat. Orice persoana care gandeste insa, nu ar risca cu tine, pentru ca se vor gandi la "problemele" varstei si posibili bani pierduti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WaterDrop):

Asta ma gandeam si eu sa mint...si sa imi fac un card pe numele parintilor.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Faci un card pe numele parintilor stiu parinti ok apana aici e biene dar dupa cand va vrea sa iti auda vocea o sa tot scoti scuze si atunci ce vei face?
Joaca frate turnee fifa pe bani oficiale sau de alte jocuri si asa faci bani adica un turbeu poate dura o saptamana de pe care sa iei bani
Eu am echipa de bf 1 si facem turnee intre altii(nu imi place 1 dar de ce sa nu imi folosesc skillu in ceva folositor) de obicei punem fiecare cate o suta de lei de caciula daca acem toti daca unu nu are o suta si sa zicem ca are 50 punem toti cinzeci si jucam echipa castigatoare imparte banii
La fifa e si mai simplu fiecare isi alege echipa si jucam grupe si dupa etape cine castiga ia bani de caciula de la fiecare dar trebuie sa dai de la 30 lei in sus
Daca vrei mai complex poti sa faci grupe si etape la bf ca sa dureze mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Xdreaper21):

Mi s-a spus ca vocea o am destul de groasa...deci nu e problema.
Bani din Fifa, meh nu stiu ce sa cred.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru anonim_4396):

E mult mai simplu adica tu nu semnezi nici un contract cu ala care iti da jobu si el daca vrea iti da bani iar daca nu vrea nu

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai o voce groasa... lol
facturile nu le scrii cu vocea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Facturi? Poate sa ma plateasca prin PayPal/Skrill. Ce atata complicare?

suntserios

Pentru ca sunt unii client care au nevoie de factura, nu toti sunt persoane fizice si nu pot da asa bani aiurea pe net

anonim_4396

Habar n-am ce e aia o factura.
Poti explica, te rog? happy

suntserios

Tu cand te duci la magazin sa cumperi ceva nu iti da bon?

Crezi ca freelancerii priesc asa bani si lumea le da bani fara niciun document legal.

Pe site urile de freelance sunt destule firme care lucreaza legal, au nevoie de inscrie in contabiltiate banii pe care il cheltuie si asta nu o pot face decat deca lucreaza cu entitati legale (societati, persoane fizice autorizate) care la randul lor fiscalizeaza banii legal pentru a plati taxe si impoztite pe ei.

anonim_4396

Meh, aia fac profesionistii..sunt destui care nu platesc impozite.
Pana la urma nu e un job pe bune...nu ai un venit lunar stabilit.

suntserios

Nu profesionistii, ci cei care vor sa lucreze legal.

anonim_4396

Legal? E cam si cum ai lucra la cineva, cum se spune la noi ( la negru) parca asa...Nu mi se pare ca trebuie sa le platesti lor impozite pana nu faci ceva stabil din asta.