| Ferii a întrebat:

Am o dilema mare
am incercat sa iau un credit cu brokerul fidem d ar nu s-a rezolvat nimic baiatu mi o zis ca nu ma poate ajuta
dupa am fost la bt si am rezolvat acolo insa problema este ca acum m-au sunat ca cica am facut un credit si cu asta am incalcat nu stiu ce regula si trebuie sa platesc 4800 de lei pana luni
dar nu mi s o specificat asa ceva mai inainte e legal asa ceva ce pot face? creditul de la bt inca nu ii aprobat in totalitate ce pot face? n-am de unde sa iau atatia bani pana luni
cer sfaturi ajutor
dau funda

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi inapoi PERSONAL la BT si vorbeste /clarifica situatia, preferabil cu persoana cu care ai vorbit inainte (si ai rezolvat creditul).

| Ferii explică (pentru Bula):

Si cu ce ma poate ajuta?

| labubu2394 a răspuns (pentru Ferii):

El ția spus tu te descuri!

| labubu2394 a răspuns:

Http://www.google.com/......Http?/url na sa nu zici ca îs rau cauta acolo.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Ferii):

Mi-e suspect ca, ai primit acel "telefon" de la banca.
Ei nu discuta telefonic despre sume, obligatii de latit, etc.
Doar te convoca la ei si discuta PERSNAL cu titularul contului!

| J0B0MAT a răspuns:

Sună la Bt, iei numărul lor de pe site-ul lor oficial și întreabă acolo tot.În niciun caz nu trimite bani și nu da date personale unuia care te sună indiferent de cine îți spune că este.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Sa înțelegem: ai apelat la Fidem (o societate financiara, un fel de cămătărie cu acte) nu ți-au acordat nici un fel de împrumut, așa că ai mers la BT de unde ai reușit să obții un împrumut. Ulterior ai fost sunat de cei de la Fidem cu informarea că trebuie să plătești 4800 până luni pentru nu știu ce condiție încălcată. Este corect?

| johnnny123 a răspuns:

Încă nu te-ai lecuit cu creditele? Tot nu ai înțeles că soluția nu este să împrumuți tot mai mulți bani?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Omul nu a specificat că a fost sunat "de la bancă". Nu îți cere nici o bancă 4800 așa pe ochi albaștri. Mai mult că sigur a fost sunat de Fidem.

| eliancodrut a răspuns:

Vrea sa-ti dea teapa cineva. Daca trebuie sa platesti ceva legal trebuie sa primesti o instiintare scrisa, cu stampila bancii.

| Ferii explică (pentru AsgaardSephiroth):

Da de fidem am fost sunat

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Ferii):

Atunci fa așa stimate domn. Nimeni, in toată lumea asta nu cere aproape 1000 euro pentru încălcarea nu știu a ce condiții, nu există așa ceva pentru persoanele de rând. Ia spune-le că ai făcut o plângere la ANPC și că dainpovestea la ziar și ai dovezi de hărțuire (nu creezi o stare de insecuritate și stres prin cererea unei plati de aproape 1000 de euro pentru absolut nimic în contra-partida, escroci și cămătari).

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca nu ai semnat cu ei vreun contract de credit nu da nici un ban daca ai semnat ca accepti comisionul esti bun de plata singurul lucru ca sa nu platesti e sa anulezi contractul la bt altfel esti bun de plata 4800