anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, ce părere aveți despre deschiderea unui food truck, cu Clătite uriașe, gogoși, gogosi biluțe ( turkish donuts sau Greek donuts ), și alte produse de genul? Ar fi vânzare după părerea voastră? Sau oamenii, ar cumpăra produse cum ar fi burgeri, hotdog, shaworma etc?

De exemplu, se poate să fac gogoși biluțe, dar să fac și burgeri și produse de acest gen? Sau trebuie să mă axez doar pe produse din categoria dulce ( cum sunt gogoșile)?

Cod-ul caen, ar fi pentru restaurante, însă nu știu cum se procedează în cazul acesta ( în cazul food truck urilor ).

Cu food truck ul aș, putea putea participa la street food festival, festivaluri locale, târguri, etc... Deci, unde sunt evenimente, acolo merg destul de multe persoane...

Iar când nu ar fi evenimente de acest gen, aș pune food truck ul în zone aglomerate de acest gen, cum ar fi lângă parcuri.

Având în vedere că va avea și cod ul caen de punct de lucru ambulant.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Această întrebare a mai fost pusă aici. Nu se poate decide teoretic de la distanță profitabilitatea unei asemenea afaceri. Dacă ai clientelă câștigi, dacă nu, nu. De exemplu în apropierea pieței Mihai Viteazu din Cluj-Napoca este o gheretă fixă care prepară pe loc și vinde plăcinte. Dar pe lângă ea trec multe mii de trecători zilnic. Dintre ei, mulți cumpără ca să își potolească foamea. Dar un truck mobil ca să funcționeze are nevoie de conexiune la apă, canalizare, electricitate pentru cuptor, dacă vrei să produci patiserie ambulant.