| Bipolaru21 a întrebat:

Bună ziua, am primit un apel telefonic de la un număr de România, si aud o voce de bărbat care mă întreabă "Bună ziua vorbesc cu Domnul Alexandru( Numele de familie) și eu i-am zis da cu el vorbiți, după care a închis, după am sunat înapoi știind că trebuie să mă sune o firmă de consultanță pe fonduri europene, dar robotul a zis ne pare rau dar numărul nu este disponibil, mă gândesc este grav daca am zis "da cu el vorbiți"

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nici o dată să nu zici da într-o convorbire cu un număr pe care nu-l cunoști. Nu cred că este grav dar nici bine nu-i. Te poți trezi cu alte și alte telefoane.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti paranoic ce naiba aveti toti, intrebarea este de unde stia ăla cum te cheama si de unde avea numarul tau? Poate te mai sună sa te cheme in biroul lui sa discutati, dar in general fondurile europene nu le accesezi de pe o zi pe cealalta, dureaza cateva luni nimeni nu se grabeste sa dea niste bani fara sa ai tu un plan concret de afacere profitabila nu vise si avioane, ca fondurile europene va trebuii sa le dai inapoi iar daca planul tau de afacere este prost si dai faliment de unde platesti creditul? Sau crezi ca te cadoriseste statul cu niste mii de euro sa iti faci tu vilă cu piscina si adio nu le mai dai banii inapoi, vise nu va fi asa.

| Bipolaru21 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Firma de consultanta este din orașul meu și am discutat cu ei le-am arătat planul meu au rămas să ma sune tocmai de-aia am și răspuns știam că trebuie să mă sune cineva

| MAteiLaAjutat a răspuns:

A pus recompensa pe capul tau.

| sierra1 a răspuns:

I-o fi murit bateria?

| danpopa777 a răspuns:

Ai încurcat-o alexandrule, pregăteștete că vine mafia peste tine să te tranșeze