| Cosmin22CB a întrebat:

Bună ziua, am și eu o problemă legată de aplicația trust wallet. Un copil mi-a propus să nu plătească un produs de pe olx prin trust wallet, mi-a trimis suma de 330€ și ca să-i pot retrage pe Apple Pay cică trebuie să plătesc o taxă de 80€.
Și i-am zis ca nu plătesc nimic și ca sa-i pot trimite banii înapoi nu merge, trebuie neapărat să plătesc acea taxă și a zis ca va depune plângere dacă nu rezolv. Este adevărat ce spune?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Teapa clasica

| mihai69 a răspuns:

Păi dacă nu a plătit prin trust wallet, ce problemă ai cu aplicația?!?

| Cosmin22CB explică (pentru mihai69):

Păi a plătit prin trust wallet și am deja banii în cont la mine și eu ca să i transfer înapoi nu am un fel de bnb smart chain și trebuie plătit cică, ulterior să i pot da banii înapoi trebuie să fac eu o depunere din buzunarul meu să i pot da înapoi asta mi s-a părut ciudat

| mihai69 a răspuns (pentru Cosmin22CB):

Și atunci de ce ai spus că: „Un copil mi-a propus să _nu_ plătească un produs de pe olx prin trust wallet"?!?
În fine, ideea e că dacă ai acceptat asta, înseamnă că știai ce condiții și comisioane implică.

| Cosmin22CB explică (pentru mihai69):

Am vrut să scriu sa mi plătească si acum vad ca a iesit "sa nu plătească"

| GligoresiLaruca a răspuns:

Nu platesti nimic la nimeni niciodata.Cei 3N.

| Rebekadavid a răspuns:

Buna! La fel si am patit chiar ieri cu o pereche de adidasi pentru Barbati. Ma contact pe watahup direct un nr de Anglia prefix +44. Ca el doreste sa cumpere adidasi Ca are 17 ani ca el imi da banii prin trust Wallet eu am spus ca Nu stiu ce aplicatie este dar ca ma ajuta el sa fac cont si sa i transfer pe Revolut! Te rog ma poti contacta. De 2 zile ma ameninta ca depune plângere. Eu nu am folosit niciodata aplicatia aia nu sunt in domeniu. Nu mai inteleg nimic...

| Cosmin22CB explică (pentru Rebekadavid):

Sigur lasă mi ceva să te pot contacta.

| Rebekadavid a răspuns:

Daca doresti iti las nr meu Putem depune plângere noi la poltie. Ei se ocupa cu asa ceva E frauda ce fac ei. Si pe mine ma ameninta ca merge la politie. Eu nu am nici o treaba cu crypto sau Bitcoin. Eu am crezut ca e om de incredere.

| Cosmin22CB explică (pentru Rebekadavid):

Sigur, putem vorbi oricând