Păi a plătit prin trust wallet și am deja banii în cont la mine și eu ca să i transfer înapoi nu am un fel de bnb smart chain și trebuie plătit cică, ulterior să i pot da banii înapoi trebuie să fac eu o depunere din buzunarul meu să i pot da înapoi asta mi s-a părut ciudat
Și atunci de ce ai spus că: „Un copil mi-a propus să _nu_ plătească un produs de pe olx prin trust wallet"?!?
În fine, ideea e că dacă ai acceptat asta, înseamnă că știai ce condiții și comisioane implică.
Am vrut să scriu sa mi plătească si acum vad ca a iesit "sa nu plătească"
Buna! La fel si am patit chiar ieri cu o pereche de adidasi pentru Barbati. Ma contact pe watahup direct un nr de Anglia prefix +44. Ca el doreste sa cumpere adidasi Ca are 17 ani ca el imi da banii prin trust Wallet eu am spus ca Nu stiu ce aplicatie este dar ca ma ajuta el sa fac cont si sa i transfer pe Revolut! Te rog ma poti contacta. De 2 zile ma ameninta ca depune plângere. Eu nu am folosit niciodata aplicatia aia nu sunt in domeniu. Nu mai inteleg nimic...
Daca doresti iti las nr meu Putem depune plângere noi la poltie. Ei se ocupa cu asa ceva E frauda ce fac ei. Si pe mine ma ameninta ca merge la politie. Eu nu am nici o treaba cu crypto sau Bitcoin. Eu am crezut ca e om de incredere.