| kasovzki a întrebat:

Cam ce comisioane se percep cand scoti bani de la ATM?

5 răspunsuri:
| videoblog a răspuns:

Eu stiu ca la unele cam 0, 2% (daca scoti de la bancometele lor), iar daca scoti de la altele iti ia si comision fix si unul variabil (dar nu banca unde ai cardul, ci aceea de unde scoti).

| gabimaris a răspuns:

Depinde cum ai ajuns sa ai card! Daca e card facut de o societate sigur s-au negociat comisioanele si e posibil nici sa nu ai comision la retragere, apoi, in functie de banca, comisionul la retragere este un procent din suma retrasa, sunt banci care au comision si la interogarea soldului, adica daca vrei sa vezi ce suma e disponibila banca iti ia 1 leu doi lei, in functie de banca, din nou! Trebuie sa te duci la banca-office-ul unde ti-ai facut cardul si sa te pui la punct cu aceste comisioane la diverse operatiuni si anuale pentru cardul/contul de care il ai asta ca sa nu ai o surpriza neplacuta la primirea extraselor!

| Zoombe3 a răspuns:

O suma fixa stabilita de fiecare banca + un procent (stabilit tot de banca) din suma retrasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Între 0, 5 și 1%, iar dacă ai contract de virare a banilor de salariu pe card nu se percepe acest comision.
Pa, pa.

| rebrean a răspuns:

In functie de tipul de card pe care il ai:
Pentru un card de debit (daca ai conventie de virare salarii cu comisioane negociate) atunci se platesc acele comisioane (de obicei 0 lei retragerea de numerar). Daca nu ai conventie atunci suma variaza de la 0, 2 la 1% la bancomatele proprii bancii care a emis cardul pina la 2.5 lei+0.2 - 1% din suma la bancomatele altor banci.
La cardurile de credit comisioanele pleaca de la 1% la bancomatele proprii si se adauga 2.5 lei.