Din punct de vedere legal,orice afacere,acum depinde cati bani ai,si daca dispui si de altceva(teren,materiale,masini,utilaje). Pentru inceput e bine sa iti dezvolti talentulk de comercian,deci invata sa vinzi ceva,sau sa distribui ceva,pentru ca a incepe o afacere fara sa cunosti cat de cat domeniul in care te-ai baga,e "moarte" sigura. Poti sa incepi fiind tanar cu firme de shopping online,sau servicii online,nu necesita asa multe complicatii,sau amanet,schimb valutra daca nu detii multi bani; in caz contrar,poti incerca serviciid e curierat mai mari,de cattering,salubrizare, firme de curatenie, simigerii...baruri.discoteci,firma de apicultura, produse naturiste, imbuteliat apa...SUcces
Pentru inceput. poti depune un ceva la Mc`donalds, Kfc, fast-food`uri etc. restul depinde de scoala pe care ai urmat-o si profesia pe care ti-ai ales-o. Bafta
Cea mai buna afacere pe care poti sa o faci este sa te apuci de o facultate si chiar sa te tii de ea, ceva cursuri suplimentare si probabil daca o sa te straduiesti o sa gasesti ulterior un loc de munca. Cu alte cuvinte invstesti in tine.![]()
Sper ca ti-am fost de ajuor!
Succes!![]()
Ooo ai o gramada dde optiuni eu iti dau cateva poti fii chelmer asa pentru un restaurant poti sa te duci pe santier sa ajuti muncitorii poti sa ajuti pe taicatau la munca poti lucra intr-o fabrica (asa la negru) etc...
Cea mai buna afacere pe care poti sa o faci este sa te apuci de o facultate si chiar sa te tii de ea, ceva cursuri suplimentare si probabil daca o sa te straduiesti o sa gaseti ulterior un loc de munca in care o sa castigi suma aia de 1000-2000 intr-o luna sau doua... mult succes
Poti picta icoane; sa faci bratarile prieteniei; si multe alte lucruri numai ca pentru a face ai nevoie sa vrei sa faci
Afaceri cu nasturi...
Poti incepe ce afaceri vrei tu. Esti si major, ai dreptul la orice (legal). Cunosc persoane care n-au nici 18 si fac afaceri... Dar ca sa incepi o afacere iti trebuie materialul in mana (bani sau materialul cu care vrei sa faci afacerea).
Nu trebuie sa ai o varsta anume sa incepi o afacere, trebuie sa ai cat de cat cunostine in domeniul afacerilor, sau daca nu tu macar o persoana de incredere care te poate ajuta sau sfatui, depinde de locul in care vrei sa iti deschizi afacerea, de exemplu eu am vrut sa imi deschid un magazin la mine la tara, pana m-am hotarat au deschis altii inaintea mea asa ca am pierdut ocazia.Succes in tot ceea ce faci.
Am o propunere pentru tine http://www.margocosmetice.wgz.ro asta numai pentru cazul in care nu dispui de cateva sute de mii de euro daca da lasam un mesaj si discutam!
Buna!
poti incepe o afacere in avon cu investitie 0.
nu ma refer strict la reprezentant, ci la ceva mai superior
arunca o privire :
http://avon-romania1.blogspot.com/search/label/3.Lider
daca vrei mai multe detalii da-mi add bianca. avonromania1
:)
Cea mai proasta mentalitate‼️‼️ Oamenii săraci gândesc astfel‼️