anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face cu 1000 de euro?
cel mai interesant raspuns are funda

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

O parte din ei i-as da parintilor sa-si rezolve problemele pe cat se poate. Cealalta parte as investi-o in haine

44 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns (pentru DNSK):

Raspunde, faci putina practica la limba romana. Poate inveti sa scrii corect in vreo 3-4 ani. Eu unul am terminat-o cu subiectul asta, mai am si treburi serioase de facut...

| DNSK a răspuns (pentru KodrutZ):

Eu zic sa mai dai tu o privire prin limba romana. Ca, din cunostintele mele, in formarea gerunziului nu se mai scrie de multa vreme cu sufixul "ind", ci cu "and". Asa ca, tine-ti parerile in buzunar. stiu mai multa romana invatata in 20 de ani decat ai invatat tu in 40 ai tai.Si cu asta chiar am incheiat subiectul ca nu imi place sa ma cert aiurea

Poate ca eu nu scriu cu romana pentru analfabeti, dar si romana serioasa, si asta pentru voi foloseste litera mare la inceputul unei propozitii/fraze, lasa spatiu INTOTDEAUNA dupa punct sau dupa virgula, si... de ce oare imi mai pierd eu timpul aici? A, da, meteahna mea care ma face sa incerc sa am mereu ultimul cuvint. Meh, guilty as charged.

Fa-ti te rog un club de fanatici, tu sa fii un guru sa-ti concentrezi energia asta pe care o ai in tine si ideea ca tu esti cel mai bun! te rog in numele site-ului sa faci treaba asta

Nu am nevoie de fanatici, am nevoie de oameni cu care sa discut constructiv. Daca tot ma rogi asa de frumos, o sa incerc sa fac rost si de niste fanatici... Multumesc de sugestie!

| Cutitaru_Gelache_1991 a răspuns (pentru KodrutZ):

Pai plus 10 lei ai tai e tot aceiahappyca ii pierzi la cursu valutar cand faci schimbubig grin

| KodrutZ a răspuns (pentru Cutitaru_Gelache_1991):

Nu ii pierd la schimb, doar ca trebuie gasit cumparator pentru ei. Tu stii cit maninca 10 lei?

| hotdesire a răspuns:

Cu 1000 as face 2000eur intr-o luna.

| Ciklone_Adelina_1980 a răspuns:

Tinand cont ca am 5 copii e de inteles ce as putea face nuuuuuu?

| Dumnezău a răspuns:

Incep un mic bordel.Asa,trei-patru fete de inceput, dupa, sa speram ca se mareste afacerea.

Prima data trebuie sa inveti ca traiesti printre oameni si fiecare om are ideea lui, gustul lui, felul lui! pana nu inveti asta, nu ai cum sa "vorbesti constructiv"! spor la treaba

Traiesc printre oameni spalati pe creier de media, de fluor, de toate E-urile din mincare si de ceea ce li se baga pe git cu orice pret de cei din jur. Cine vrea sa asculte, bine, cine nu, cind isi va da seama ca a gresit, va fi prea tirziu.

| armygirl a răspuns:

Hahaha

| cafemikka a răspuns:

Ai avea nevoie de numai 576€sa-ti cumperi un pachet de afaceri aici:
www.ganoderma-cafe.org
.....si-ti raman si ceva pentru cadouri!

Întrebări similare