O parte din ei i-as da parintilor sa-si rezolve problemele pe cat se poate. Cealalta parte as investi-o in haine
Eu zic sa mai dai tu o privire prin limba romana. Ca, din cunostintele mele, in formarea gerunziului nu se mai scrie de multa vreme cu sufixul "ind", ci cu "and". Asa ca, tine-ti parerile in buzunar. stiu mai multa romana invatata in 20 de ani decat ai invatat tu in 40 ai tai.Si cu asta chiar am incheiat subiectul ca nu imi place sa ma cert aiurea
Poate ca eu nu scriu cu romana pentru analfabeti, dar si romana serioasa, si asta pentru voi foloseste litera mare la inceputul unei propozitii/fraze, lasa spatiu INTOTDEAUNA dupa punct sau dupa virgula, si... de ce oare imi mai pierd eu timpul aici? A, da, meteahna mea care ma face sa incerc sa am mereu ultimul cuvint. Meh, guilty as charged.
Pai plus 10 lei ai tai e tot aceiaca ii pierzi la cursu valutar cand faci schimbu
Nu ii pierd la schimb, doar ca trebuie gasit cumparator pentru ei. Tu stii cit maninca 10 lei?
Incep un mic bordel.Asa,trei-patru fete de inceput, dupa, sa speram ca se mareste afacerea.
Ai avea nevoie de numai 576€sa-ti cumperi un pachet de afaceri aici:
www.ganoderma-cafe.org
.....si-ti raman si ceva pentru cadouri!
Adda24 întreabă: