| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum pot oare un băiat tânăr și iubita lui sa câștige foarte mulți bani intr-un timp extrem de scurt? M-am gândit de foarte multe ori sa îmi încep o afacere, sa îmi deschid ceva dar habar nu am cum se face și ce le place oamenilor! Iar dacă reușesc sa castig bani foarte mulți oare in cât timp pot sa îmi cumpăr o vila de lux, o mașină de lux, telefoane de lux, bijuterii de lux pentru prietena mea, machiaje scumpe, sa reușesc sa îmi cumpăr și o piscină pentru curte, sa îmi aranjez curtea și asa mai departe! Oare in cât timp pot sa fac asta? Și ce idei aveți pentru a câștiga bani intr-un timp scurt pentru a putea sa incep măcar sa îmi construiesc noua vila! Dacă nu am bani strânși deloc pana acum merita sa încerc sa risc și sa îmi deschid o afacere? Voi ce părere aveți despre asta? Apropo am văzut pe YouTube și consider ca se pot face extrem de mulți bani intr-un timp foarte scurt! Trebuie doar să știi cum sa îi faci și cum sa îți începi afacerea mult dorita cu dreptul! M-am uitat și la mulți influenceri și consider ca dacă ei au reușit atunci cu siguranță pot și eu cumva!

34 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Visezi frumos! Ca mine și ca toți ceilalți.
Bravo!

| gabicoo a răspuns:

Floricăăă! Bine ai revenit! Ți-au dat drumul? Pentru cât timp?

| MistarGoGu a răspuns (pentru gabicoo):

Este mare aglomerație la Socola, Balaceanca,& Sapoca asa ca au mai uitat poarta deschisa! Unul din ei chiar a ajuns pe la Cotroceni!

| gabicoo a răspuns (pentru MistarGoGu):

Să știi că mi-am pus și eu problema - dacă actualul locatar de la Cotroceni este responsabil pentru ce zice și ce face. Mie îmi pare a fi o marionetă ale cărei sfori sunt trase din altă parte. Aș prefera să fie din categoria celor scăpați de la Socola și Bălăceanca - măcar ăia au ideile lor fixe și puține. În schimb ăsta pare a nu avea ceva in cap sau dacă are nu sunt ideile lui.

| MistarGoGu a răspuns (pentru gabicoo):

O fi scăpat un stick cu ceva soft virusat de la un hacker si l-au băgat cu forța pe Hard-ul lui Mucusor!

| angel6lust a răspuns (pentru MistarGoGu):

Las` că se poate duce la Ștei și Nucet.

| LisaJulie a răspuns (pentru gabicoo):

Încă îl mai crezi ca are 26 sau 27 de ani? Are maxim 14 ani cu indulgență! Copiază întrebări de la alți useri și inventează povesti

| angel6lust a răspuns (pentru LisaJulie):

Florică?

| LisaJulie a răspuns (pentru angel6lust):

Bineînțeles! Nu se vede din întrebări?

D`apăi nu ș` câți ani are, dar bolund singur îi.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Te anunț ca am gradina nearanjata! După ce plec din postul de profesor de istorie vii sa mi-o aranjezi tu?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru LisaJulie):

Cu tine nu se poate discuta! Parca ești Violetta care acuza tot pe toti ca sunt minori! Doar pentru ca am avut ghinion in viața asta nu înseamnă că sunt prost

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

I-ar ți-au dat sedative și ai dormit trei zile la rând?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Am nevoie și eu de ajutor la curățat curtea! Te bagi când nu nu vei mai avea catedra?

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

E clar cămașa de forță te așteaptă.

| LisaJulie a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Eu doar ti-am spus ce mi se pare mie! Si mie mi se pare ca nu ai 26 de ani

| LisaJulie a răspuns:

Te-ai luat cumva după userul acela cu haine de lux și bijuterii de lux dar cu 8 clase?

Care user?

Cristina! Fata care spunea ca merge pe tir și îsi cumpara vila, masina de lux, haine de lux și bijuterii de lux! Copiază întrebările altor useri

Mai demult era un utilizator care tot asa spunea ca era rapita de extraterestrii și tot despre extraterestrii a spus și el întrebarea

A, da, o știu. Credeam că ziceai de Ion ăla care zicea că se c.că veșnic.

| MistarGoGu a răspuns:

Mercenar prin Africa! La neica Horațiu Potra sau in alte firme internaționale de securitate! Dar la tine IQ-ul si experienta militara = 0 asa ca prevăd ca ajungi in România in pardesiu de scânduri = cosciug de la prima misiune!
Omule ce spui tu acolo *( casa, masina lux &&^& nebunii ) îți trebuie + 2 - 3 milioane € lejer! Din ce drac de afacere sa scoți tu banii aia in sărăcia din România?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Tu ai prietena imaginara! In timp scurt numai daca esti ceva camatar sau proxenet, altfel nicio sansa. De exemplu patronul frizeriei unde merg eu din 2018, nu are vila cu piscina, abia un BMW. Si tunde si el si nevastasa. Ce vrei tu sunt vise NEREALIZABILE. Ai mai intrebat asta, cel putin odata.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Sa iti dau un exemplu? fratemeu si-a luat apartament in Belgia, are de platit 20 sau 30 ani, 6000 lei lunar e rata.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru UnchiulRamiz):

De unde știi tu? Tu nu cunoști județul Teleorman! Ne pricepem bine la agățat ca nu e nimic dezvoltat aici

| angel6lust a răspuns:

Szia, Florică.

| Solane a răspuns:

Nu va place munca. Toti vreti multi-multi bani rapid, daca se poate "pe loc". Exclus!

| Xena20 a răspuns:

Tu vrei sa te îmbogățești peste noapte fara sa știi ce să faci, tu ai impresia că dacă faci o afacere oarecare acolo (că nici măcar nu știi ce afacere vrei sa faci, nu ai nicio idee) o să îți pice miliarde din cer peste noapte de nu o sa mai știi ce să faci cu ei! Daca vrei sa te îmbogățești peste noapte sparge o bancă și ai rezolvat și pb cu casa, primești cazare și masă gratuita in închisoare apoi! Sau mai bine gaseste-o o ocupație și nu mai visa la cai verzi pe pereți!

Răspuns utilizator avertizat
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Ma nenica, te iei după alții, crezând că acestea sunt targeturile în viața. Am două facultăți și master, 15 ani de lucru în management in UK și amo casa suficient de spațioasă cu garaj, 2 mașini, o afacere și o familie frumoasă. Am mai mult decât suficient material. Dar ce îți dorești tu (visezi) cu ochii deschiși la propriu, vila de lux, mașini de lux, toate de lux. Tu te auzi când vorbești? Ești incredibil de imatur și naiv. Tu crezi că Youtuberul X s-a îmbogățit peste noapte? Nu, a muncit zi lumina ani de zile (MrBeast de ex face YouTube de la 13 ani), sau cântărețul Y...tot așa a muncit cu perseverență zeci de ani să ajungă unde a ajuns. Tu crezi că gata, in 2-3 ani te îmbogățești și trăiești în lux și cristal, când tu habar nu ai ce afacere sa faci, nu știi ce cere piata ce nu cere, fezabilitate, risc financiar, investiții și capital. Tu ești absolut pe alta planeta tinere. Peste 30 de ani probabil vei sta in chirie sau in apartamentul moștenit de la părinți și da, nu vei mai fi cu actuala prietena. Asta e un adevăr. Sper să ți-l aduci aminte peste 30 de ani. Muncește domnule ei fii mai realist, mai matur și mai responsabil. La cum gândești, fata supărare dar ai vârstă de 6 ani când încă mai crezi in basme.

| ViorelHrebenciuc a răspuns:

Ce ziceam

| Magdy55 a răspuns:

Pune la lotolaughing

| zefir282 a răspuns:

Https://igfys.com/#/pages/register/index?share_code=82216724 Este o platforma care folosește dobânda compusa. Pentru a intra îți trebuie 10 lei în Revolut și cont de Telegram.