Este mare aglomerație la Socola, Balaceanca,& Sapoca asa ca au mai uitat poarta deschisa! Unul din ei chiar a ajuns pe la Cotroceni!
Să știi că mi-am pus și eu problema - dacă actualul locatar de la Cotroceni este responsabil pentru ce zice și ce face. Mie îmi pare a fi o marionetă ale cărei sfori sunt trase din altă parte. Aș prefera să fie din categoria celor scăpați de la Socola și Bălăceanca - măcar ăia au ideile lor fixe și puține. În schimb ăsta pare a nu avea ceva in cap sau dacă are nu sunt ideile lui.
O fi scăpat un stick cu ceva soft virusat de la un hacker si l-au băgat cu forța pe Hard-ul lui Mucusor!
Las` că se poate duce la Ștei și Nucet.
Florică?
Bineînțeles! Nu se vede din întrebări?
D`apăi nu ș` câți ani are, dar bolund singur îi.
Te anunț ca am gradina nearanjata! După ce plec din postul de profesor de istorie vii sa mi-o aranjezi tu?
Cu tine nu se poate discuta! Parca ești Violetta care acuza tot pe toti ca sunt minori! Doar pentru ca am avut ghinion in viața asta nu înseamnă că sunt prost
I-ar ți-au dat sedative și ai dormit trei zile la rând?
Am nevoie și eu de ajutor la curățat curtea! Te bagi când nu nu vei mai avea catedra?
E clar cămașa de forță te așteaptă.
Eu doar ti-am spus ce mi se pare mie! Si mie mi se pare ca nu ai 26 de ani
Te-ai luat cumva după userul acela cu haine de lux și bijuterii de lux dar cu 8 clase?
Care user?
Cristina! Fata care spunea ca merge pe tir și îsi cumpara vila, masina de lux, haine de lux și bijuterii de lux! Copiază întrebările altor useri
Mai demult era un utilizator care tot asa spunea ca era rapita de extraterestrii și tot despre extraterestrii a spus și el întrebarea
A, da, o știu. Credeam că ziceai de Ion ăla care zicea că se c.că veșnic.
Mercenar prin Africa! La neica Horațiu Potra sau in alte firme internaționale de securitate! Dar la tine IQ-ul si experienta militara = 0 asa ca prevăd ca ajungi in România in pardesiu de scânduri = cosciug de la prima misiune!
Omule ce spui tu acolo *( casa, masina lux &&^& nebunii ) îți trebuie + 2 - 3 milioane € lejer! Din ce drac de afacere sa scoți tu banii aia in sărăcia din România?
Tu ai prietena imaginara! In timp scurt numai daca esti ceva camatar sau proxenet, altfel nicio sansa. De exemplu patronul frizeriei unde merg eu din 2018, nu are vila cu piscina, abia un BMW. Si tunde si el si nevastasa. Ce vrei tu sunt vise NEREALIZABILE. Ai mai intrebat asta, cel putin odata.
Sa iti dau un exemplu? fratemeu si-a luat apartament in Belgia, are de platit 20 sau 30 ani, 6000 lei lunar e rata.
De unde știi tu? Tu nu cunoști județul Teleorman! Ne pricepem bine la agățat ca nu e nimic dezvoltat aici
Nu va place munca. Toti vreti multi-multi bani rapid, daca se poate "pe loc". Exclus!
Tu vrei sa te îmbogățești peste noapte fara sa știi ce să faci, tu ai impresia că dacă faci o afacere oarecare acolo (că nici măcar nu știi ce afacere vrei sa faci, nu ai nicio idee) o să îți pice miliarde din cer peste noapte de nu o sa mai știi ce să faci cu ei! Daca vrei sa te îmbogățești peste noapte sparge o bancă și ai rezolvat și pb cu casa, primești cazare și masă gratuita in închisoare apoi! Sau mai bine gaseste-o o ocupație și nu mai visa la cai verzi pe pereți!
Ma nenica, te iei după alții, crezând că acestea sunt targeturile în viața. Am două facultăți și master, 15 ani de lucru în management in UK și amo casa suficient de spațioasă cu garaj, 2 mașini, o afacere și o familie frumoasă. Am mai mult decât suficient material. Dar ce îți dorești tu (visezi) cu ochii deschiși la propriu, vila de lux, mașini de lux, toate de lux. Tu te auzi când vorbești? Ești incredibil de imatur și naiv. Tu crezi că Youtuberul X s-a îmbogățit peste noapte? Nu, a muncit zi lumina ani de zile (MrBeast de ex face YouTube de la 13 ani), sau cântărețul Y...tot așa a muncit cu perseverență zeci de ani să ajungă unde a ajuns. Tu crezi că gata, in 2-3 ani te îmbogățești și trăiești în lux și cristal, când tu habar nu ai ce afacere sa faci, nu știi ce cere piata ce nu cere, fezabilitate, risc financiar, investiții și capital. Tu ești absolut pe alta planeta tinere. Peste 30 de ani probabil vei sta in chirie sau in apartamentul moștenit de la părinți și da, nu vei mai fi cu actuala prietena. Asta e un adevăr. Sper să ți-l aduci aminte peste 30 de ani. Muncește domnule ei fii mai realist, mai matur și mai responsabil. La cum gândești, fata supărare dar ai vârstă de 6 ani când încă mai crezi in basme.
Https://igfys.com/#/pages/register/index?share_code=82216724 Este o platforma care folosește dobânda compusa. Pentru a intra îți trebuie 10 lei în Revolut și cont de Telegram.
Monyyyyy întreabă: