| GabiDumitrescu a întrebat:

E cineva pe aici cu adevarat competent la engleza? Ma intereseaza cineva in stare sa imi scrie un articol de genul asta - https://www.notebookcheck.net/......883.0.html - si daca e, sa imi comunice si doleantele financiare. O poate face aici in public, poate se mai lamuresc si altii despre valoarea - sau non-valoarea - lor si a muncii pe care o pot presta. Va multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am tradus 2 cărți din Română în engleză, ca sclav, au semnat alții traducerea.
Potm dar nu înțeleg ce vrei. Ce înseamnă pentru tine articol de genul acesta?
Despre ce să fie articolul, ce lungime să aibă, la ce auditoriu să se adreseze? Să ne clarificăm.

| GabiDumitrescu explică (pentru sadrian46):

Nu e vorba de traduceri, ci de continut pe aria din link - mobile, laptopuri, internet - scris de la zero. Desigur ca vor exista surse. Lungimea e cam 1000-1500 de cuvinte. Public general, fara super-competente, cit de cit familiarizat cu domeniul.

| sadrian46 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ce conținut, despre ce, precizează ce vrei!

| GabiDumitrescu explică (pentru sadrian46):

Ma intereseaza cineva care poate acoperi o arie mai larga din domeniul tech, momentan nu am un subiect anume. Le primesc si eu din cand in cand. Ca sa dau un exemplu, eu iti dau un subiect de genul "Is 5G bad for your health?" si tu te documentezi, il scrii, eventual facem 2-3 editari rapide, apoi gata. Poate fi eventual ceva si mai tehnic care sa necesite explicatii si documentare mai serioasa, cum ar fi un articol comparativ LCD vs. IPS vs. OLED.

| sadrian46 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, mergem pe asta - Is 5G bad for your health?-
Pot să încep? Am promisiunea ta că mă plătești prin paypal?

| GabiDumitrescu explică (pentru sadrian46):

Asta era un exemplu. Cit ai vrea pentru unde de genul asta? Trebuie sa obtin mai intii aprobarea de la editorii sefi, e destul de stufoasa treaba, ca nu public pe site-ul meu.

| sadrian46 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Dacă e așa stufoasă, caută pe altcineva.

| GabiDumitrescu explică (pentru sadrian46):

Stufoasa ca numar de cuvinte nu, dar procedura ar fi de genul - stabilim un subiect, imi trimiti un draft cu partile principale si cateva idei schitate in fiecare, il trimit sa aprobe editorul-sef (maxim doua zile, de regula raspunde in maxim cateva ore), dupa ce aproba il termini de scris, e aprobat dupa spell check-ul final al editorului sectiunii in engleza, te platesc, si dupa aia imi sparg capul cu procesul de introducere in CMS si paginatie, eventual mai adaug un clip de pe YouTube, ceva poze. Tu in principiu nu ai bataie prea mare de cap, crede-ma ca eu cand public chestii mari de regula scriu maxim 3 ore la ele, si editarea in CMS haleste cel putin o jumatate de ora si o gramada de nervi. P.S. Imi poti propune tu un subiect care crezi ca ar putea deveni popular si s-ar preta profilului Notebookcheck. In functie de suma pe care o ceri tu initial, as putea sa ti-o dublez daca evolueaza bine dupa publicare si face vizualizari.