| ABCD122 a întrebat:

Hei! Credeți că e bine sa ai visuri mărețe, aspirații înalte, foarte greu de realizat? Sau e mai bine sa înlături visurile astea și sa te axezi pe cele mai realizabile?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fără vise mari, nu poți avea realizări mari.

| cristimihailov a răspuns:

Daca vrei ca in viata ta sa fie si fericire, aspira la ceva ce poti sa implinesti.

| Frank51 a răspuns:

Depinde de propriile forțe, dacă ești omul potrivit poți să realizezi orice. Eu personal n-aș putea, că sunt leneș, îmi pierd răbdarea repede.

| johnnny123 a răspuns:

Nu este nimic rau in a avea aspiratii inalte, atata timp cat esti realist in privinta lor, cat intelegi cat de greu sunt de atins si esti dispus sa depui efortul necesar pentru a te apropia de ele.

Este ok sa te visezi miliardar daca faci tot ce-ti sta in putere sa inveti cat mai multe si sa devii tot mai bun in ceea ce faci. Chiar daca realist vorbind sunt sanse mici sa devii miliardar, poate ajungi totusi milionar, ceea ce nu e deloc rau.

Dar cand vad pe aici oameni de 20 de ani care habar nu au sa faca nimic dar sunt convinsi ca la 30 de ani vor fi miliardari ma bufneste rasul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Orice iti propui vei realiza daca ai motivatie puternica.

| LastBlackNight a răspuns:

Daca te visezi presedinte,de exemplu, si inveti toata viata pentru asta, dai la un liceu bun, intri la facultate, faci un master, astepti sa faci 35 de ani sa candidezi etc.,s-ar putea sa fi dezamagita,pentru ca a ajunge intr-o pozitie foarte inalta,cum e asta,sau cea de prim ministru, secretar, senator si asa mai departe tine de noroc in primul rand. Poti incerca, dar nimeni nu iti garanteaza ca vei reusi, si daca dai gresi o sa traiesti toata viata cu nesatisfactie.Mai bine dai de un job bun si mai comun, inginer, profesor, unde poti face bani dar nu vei fi (cel mai probabil) amintita in istorie.

| BaciuFlorin a răspuns:

Da e Ok sa ai aspirații înalte pe termen îndelungat, pe termen apropiat setează ti aspirații pe care le poti atinge, un fel de scara cu trepte, faci pași mărunți si usor usor vei ajunge sus?