| DumitruAndreea1213 a întrebat:

Hei, TPU! De curand am vrut sa imi asociez contul google la un cont AdSense, dar nu a mers pentru ca sunt minora. Am primit o notificare in care mi se spunea ca tutorele legal trebuie sa faca o cerere ca sa pot face acest lucru, dar nu gasesc unde ar trebui sa intru pentru asta... Help, FUNDA!

Răspuns Câştigător
| unvecin a răspuns:

Zice așa: „If you are not yet 18, you may have a parent or guardian sign up for AdSense using their own Google Account. If their AdSense account is approved, we will make all payments to the adult responsible for the site."

Deci faci asociezi contul părinților cu AdSense și vor primi ei banii în contul lor, ei fiind adulții responsabili de site. Deci, faci cu contul lor ce ai vrea să faci cu al tău. Când vine plata prin Western Union (eu așa primeam) primești datele cu care mergi la bancă și scoți banii. Succes!

3 răspunsuri:
| Alexxiax98 a răspuns:

Schimba data nasterii, astfel incat sa te considere majora.

| sadrian46 a răspuns (pentru Alexxiax98):

Și când e să primești banii fiind minoră trebuie să indici o modalitate de plată legată de un cont bancar pe care nu îl ai, fiind minor. Așa că nu merge asta.

| Alexxiax98 a răspuns (pentru sadrian46):

Poti avea cont/card la banca si daca esti minor, atata doar ca e nevoie de semnatura unui parinte atunci cand il deschizi.